Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Duitsland - Nordrhein-Westfalen - Sauerland - Winterberg

Koopsom vanaf € 375.000

Koopsom vanaf € 375.000

Project te koop in Duitsland - Nordrhein-Westfalen - Sauerland - Winterberg - € 375.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Wees er snel bij, nog maar 1 beschikbaar!

Nieuwbouw appartement in kleinschalig project.
Wij bieden u nu de mogelijkheid om zowel ’s zomers als ’s winters in het mooie Sauerland te vertoeven in uw eigen riante appartement. De nieuwbouwappartementen beschikken allemaal over het bijzonder fraaie uitzicht over het dal vanaf uw eigen terras of balkon.

De comfortabele appartementen die worden ontwikkeld zijn zgn “Eigentumswohnungen” en geen vakantiewoningen. U kunt 365 dagen per jaar genieten op uw eigen terras of balkon van het schitterende uitzicht. Ieder appartement beschikt over twee of drie slaapkamers, twee badkamers, een ruime privé berging op de begane grond en een eigen parkeerplaats voor de deur.

Prijzen en afmetingen van de woningen:
Woning 1: 89 m², € 375.000
Woning 2: verkocht
Woning 3: verkocht
Woning 4: verkocht
Woning 5: verkocht
Woning 6: verkocht
Woning 7: verkocht
Woning 8: verkocht
Woning 9: verkocht

Beschrijving appartement 3:
Ruime en lichte vierkamerappartement, met een woonoppervlakte van 82 m² welke is gelegen op de begane grondverdieping van het appartementengebouw. Vanaf de voordeur is deze woning zowel per trap als met de lift eenvoudig te bereiken. De ruime en lichte woonkamer, met open keuken, heeft openslaande deuren met toegang tot het zonnige terras met een prachtig uitzicht over het dal van Neuastenberg. Deze woning heeft drie slaapkamers, twee badkamers en een ruime bergkast. Tevens bevindt zich in de kelder een separate berging van bijna 14 m² voor de skispullen en fietsen. Bij deze woning is tevens inbegrepen een eigen parkeerplaats vóór de deur en toegang tot de algemene berging en de zg. wasruimte in de kelder die beiden eveneens per lift bereikbaar zijn.

Hebt u vragen, wenst u een oriënterend gesprek, of bent u geïnteresseerd in een bezichtiging van de bouwplaats? Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet. Bezichtigingen zijn ook in het weekend mogelijk. Om u meer informatie op te kunnen sturen, zouden we dan wel graag uw emailadres ontvangen.

Hebt u vragen, wenst u een oriënterend gesprek, of bent u geïnteresseerd in een bezichtiging ? Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet. Bezichtigingen zijn ook in het weekend mogelijk. Om u meer informatie op te kunnen sturen, zouden we dan wel graag uw emailadres ontvangen.


Overige
Wij hopen dat we uw interesse gewekt hebben en verheugen ons erop van u te horen. Met vriendelijke groeten, het team van Roger Brugger Immobilien!

Provisie
De bemiddelingsovereenkomst met ons komt tot stand door het gebruik van onze bemiddelingsactiviteiten, zoals het toesturen van het vastgoed exposé. De hoogte van de bemiddelingskosten is gebaseerd op de wettelijke regeling inzake de verdeling van de makelaarsprovisie die op 23 december 2020 van kracht is geworden. De hoogte van de bruto provisie is onderhevig aan een aanpassing bij wijziging van het belastingtarief. Overdrachtsbelasting, notaris en gerechtskosten zijn voor rekening van de koper.


Aansprakelijkheid
Alle informatie is onder voorbehoud en uitsluitend gebaseerd op informatie die door onze opdrachtgever(s) aan ons is verstrekt. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de volledigheid, juistheid en actualiteit van deze informatie. Het is daardoor aan onze klant om zelf de gegevens op juistheid te controleren. Alle aangeboden onroerend goed is vrijblijvend en onder voorbehoud van fouten. Tussenverkoop voorbehouden. Het doorgeven van de ontvangen informatie aan derden zonder onze toestemming kan leiden tot provisie of schadeclaims.


Onze service voor eigenaren
Plant u de verkoop of verhuur van uw eigendom, dan is het voor u belangrijk de marktwaarde te weten. Laat gratis en vrijblijvend de huidige waarde van uw eigendom professioneel door mij, Roger Brugger, bepalen. Met ons lokale, nationale en ook internationale netwerk kunnen wij u vaak, met geïnteresseerden in contact brengen.


Overige geld witwassen
Als vastgoedmakelaardij is Roger Brugger Immobilien in de zin van de witwaswet verplicht, bij het aangaan van een zakelijke relatie, de identiteit van de contractpartner vast te stellen en te verifiëren, of zodra er een duidelijk belang bestaat bij het uitvoeren van de koopovereenkomst voor onroerend goed. Hiervoor is het noodzakelijk, dat wij volgens § 11 Abs. 4 GwG de relevante gegevens van uw identiteitspapieren registreren (als u handelt als natuurlijk persoon)-bijvoorbeeld met behulp van een (foto)-kopie. Bij een rechtspersoon hebben we een (foto)-kopie van het uittreksel uit het handelsregister nodig waaruit blijkt dat de betreffende persoon gerechtigd is. De geld witwaswet bepaald ook dat de makelaar deze kopieën etc. vijf jaar lang moet bewaren. Als onze contractpartner heeft u volgens § 11 Abs. 6 GwG een medewerkingsplicht.
Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Duitsland

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Roger Brugger Makelaardij
Franziskusstraße 9
59955 Winterberg
Duitsland

Contactpersoon: Roger Brugger
Tel. +4917643256416
Tel. 0031- (0)6 53753590
http://www.rogerbrugger.de

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits  

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Duitsland: 11 objecten
  

Kantoorinformatie:


office

Roger Brugger Vastgoed Makelaardij

Roger Brugger Vastgoed Makelaardij uw vastgoedspecialist in het Hochsauerland.

Met ruim 35jaar ervaring in de bouw, management en vastgoed.

Kunnen helpen, transparantie, eerlijkheid en lange termijn relaties zijn voor ons belangrijk.

Wij verkopen niet wat wij angeboden krijgen, wij bemiddelen uit passie!
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Informatie over Wonen en kopen in Duitsland

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:

<<< Terug naar zoekresultaten