Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Frankrijk - Bourgogne - Saône-et-Loire - La Grande Verriere

Vraagprijs € 239.000

Vraagprijs € 239.000

Chalet te koop in Frankrijk - Bourgogne - Saône-et-Loire - La Grande Verriere - € 239.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


In de heuvels van Nationaal Natuurpark “Le Morvan” ligt dit grote houten huis. Rustig gelegen nabij La Grande Verriere op een idyllische en rustige plek met een fantastisch uitzicht. Gebouwd in 2010 met hoogwaardige houten bouwmaterialen en een kwalitatief zeer goede afwerking. Woonoppervlak van ca. 140m², gelegen op een geheel omheind eigen terrein van 2700m².
Indeling van de woning
Begane grond: entree, salon met open keuken, grote slaapkamer 16m² met dressing en apart toilet, slaapkamer 11m², slaapkamer 10m², bureau 9m², badkamer, toilet, verwarmingsruimte annex wasruimte en een opslagruimte.
Een gedeelte van het huis is ingericht als inpandige veranda met hot-tub en schuifdeuren, die toegang geven tot het terras en de tuin. Vide in het centrale gedeelte van de woning.
Etage: Overloop cq vide met zicht op salon, keuken en veranda, twee open ruimtes onder het dak die momenteel dienst doen als hobbyruimte en bibliotheek.
Overig: In de 2 hoeken van het huis, waar geen vide is, zijn er 2 zolderruimtes die nog geheel vrij in te delen zijn. Carpoort aan voorzijde van het huis.
Goed onderhouden terrein van 2700m².
Woning is goed geisoleerd en geheel voorzien van dubbel glas, verwarming middels een energiezuinige warmtepomp. Ideaal als vakantiewoning of voor permanente bewoning.
Vraagprijs: € 239.000,--
Voor bezichtiging of meer informatie: Willem Somers 0033-643198373 of somers.willem@immobilierautun.fr


Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Frankrijk

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Regie d`Immeubles Beaufaron
44 Avenue Charles de Gaule
71400 Autun
Frankrijk

Contactpersoon: Dhr. Somers
Tel. +33(0)643198373
http://www.immobilierautun.fr

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans  

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Frankrijk: 5 objecten
  

Kantoorinformatie:


office

Welkom bij Regie d’Immeubles Beaufaron ! Gevestigd te Autun, de poort naar het groene hart van Frankrijk: De Morvan. Wij zijn gespecialiseerd in aankoop en verkoop van onroerend goed in de Bourgondische departementen Saone et Loire (71) en de Nievre (58). Dankzij ons aanbod, professionaliteit, jarenlange ervaring, enthousiasme en betrokkenheid helpen wij u uw droom te realiseren. Op ons kantoor wordt er Nederlands, Frans, Engels en Duits gesproken. Hierdoor bent u in de gelegenheid om in uw eigen taal gebruik te maken van onze diensten. Centraal bij het bemiddelen staan onze persoonlijke begeleiding en service. Op basis van uw wensen worden verschillende huizen geselecteerd, die u vervolgens geheel vrijblijvend met uw adviseur gaat bezichtigen. Voor al onze huizen die wij in de verkoop hebben, zijn wij voorzien van een officieel “mandat de vente”. Vermelde prijzen zijn vraagprijzen inclusief makelaarscourtage en exclusief notariskosten, waarbij wij als intermediair de onderhandelingen met de verkoper voeren om tot een akkoord te komen. In verband met de privacy van de eigenaren worden adresgegevens alleen bij een bezichtiging verstrekt. Ons meertalig team van medewerkers is u dan ook graag van dienst. Regie d’Immeubles Beaufaron 44 Avenue Charles de Gaulle 71404 Autun France Contactpersoon: Willem Somers Telefoon: +33 (0)643198373 Email: somers.willem@immobilierautun.fr Website: www.immobilierautun.fr Wij verzoeken u vriendelijk voor uw bezoek, middels e-mail, contact met ons op te nemen voor een afspraak.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Informatie over Wonen en kopen in Frankrijk

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten