Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Frankrijk - Provence-Alpes-Côte d'Azur - Var - Fayence

Vraagprijs € 280.000

Vraagprijs € 280.000

Horeca-object te koop in Frankrijk - Provence-Alpes-Côte d'Azur - Var - Fayence - € 280.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Bloeiend restaurant op toplocatie in Zuid-Frankrijk (Provence)

De Locatie
Dit goed lopende en internationaal bekende restaurant (Le Temps des cerises) ligt in het centrum van het pittoreske dorp Fayence in de Provence. Het gezellige dorp ligt op 30 minuten rijden van Cannes en Fréjus, met de Côte d’Azur binnen handbereik en de vele mogelijkheden voor de verwende Frankrijk liefhebber.

Het restaurant
Het restaurant heeft een volledig ingerichte professionele open keuken met een capaciteit van 25 couverts binnen. Door de open keuken en aangrenzende bar is het contact met de gasten van toevoegende waarde voor de gemoedelijke en warme sfeer die het restaurant uitstraalt.

Het terras
Het terras buiten is grotendeels overdekt door een 75 jaar oude klimop die in de zomer een unieke natuurlijke verkoeling geeft. Het terras biedt plaats aan 45 couverts en wordt meer dan 7 maanden van het jaar gebruikt. De overkapping (tonnelle) is de grote blikvanger in het centrum van het dorp en het straalt bij binnenkomst in het dorp meteen een uitnodigende sfeer uit bij de bezoekers.

Overname
Uiteraard is een bescheiden inbreng van eigen geld nodig. Al is het maar om je commitment voor dit nieuwe avontuur te onderstrepen. Als eigenaar ben ik bereid om een forse achtergestelde lening te verstrekken. Het bedrijf is goedlopend en in goede staat. Er zijn geen dure en tijdrovende verbouwingen of investeringen nodig. Deze omstandigheden vergemakkelijken de stap naar dit nieuwe avontuur.

Wie zoeken wij
Wij zijn op zoek naar twee jonge creatieve horecaondernemers, de “Ik vertrek” types. Ze zijn klaar zijn met het Nederlandse weer en willen de uitdaging aan om een eigen restaurant in Zuid-Frankrijk te starten in een prachtige omgeving. Het zijn aanpakkers met een ondernemende geest en gevoel voor het gastheerschap in de ruimste zin van het woord en waar het verwennen van de gasten centraal staat. Het horecastel heeft affiniteit met Frankrijk. Van het duo beschikt er in ieder geval één over culinaire kookkwaliteiten met ervaring in á la carte restaurant(s). Kennis van wijn en gastheer/vrouwschap is natuurlijk belangrijk. Ze hebben de ambitie om in de Provence hun leven op te bouwen.

Meer informatie is op aanvraag beschikbaar.


Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Frankrijk

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Particuliere adverteerder:


Naam: Lodewijk Schröder
Tel: 0033607328234Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Informatie over Wonen en kopen in Frankrijk

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten