Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Duitsland - Hessen - Hessisches Bergland - Wanfried

Vraagprijs € 315.000

Vraagprijs € 315.000

B & B / Pension te koop in Duitsland - Hessen - Hessisches Bergland - Wanfried - € 315.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Wij verkopen een Bed & Breakfast met een klein restaurant, minigolf- en pit-pat anlage(biljart-minigolf) op een groot grondstuk aan het riviertje de Werra. Gelegen in het sprookjesachtige vakwerkdorpje Altenburschla ( 2x verkozen tot mooiste dorp Duitsland) op de grens van de deelstaat Hessen en Thüringen, het voormalige oostduitsland.
Het betreft een historisch vakwerkhuis, gebouwd rond 1700 en in de laatste jaren bijna geheel gerenoveerd.
Het dorpje ligt in een rustige omgeving op een knooppunt van wandel-fiets- en kanoroutes. Ondanks de rustige ligging zijn alle belangrijke voorzieingen in de buurt, zoals winkels, scholen, ziekenhuis etc.
Het kleine dorpje heeft per jaar meer dan 6000 overnachtingen en er zijn meerdere vakantiehuizen.
Verder is het centraal gelegen tussen de grotere steden zoals Mühlhausen, Eschwege, Göttingen en Kassel, waar veel kultuur te genieten valt.
In het stadje Wanfried, waartoe het dorpje behoort is tevens een mooi buitenzwembad en in het aangrenzende Thüringen is er de mogelijkheid tot paardrijden. De meeste gasten komen om van de prachtige natuur te genieten.
Afstand tot de Nederlands grens bedraagt 350 KM.
Het pand van de B&B met restaurant heeft alle nodige vergunnigen en nog veel mogelijkheden om uit te breiden met bijvoorbeeld Glampingtenten of Campingpods en zwembad, omdat het eigen perceel daarvoor groot genoeg is.
Door de minigolf- en pit pat-anlage is het een geheimtip en publieksmagneet geworden, waardoor we ook veel gasten uit de omliggende dorpen en stadjes tot onze bezoekers kunnen rekenen.
Het pand is zo goed als instapklaar, maar kan natuurlijk naar eigen ideen aangepast worden. Er zijn genoeg bedden en meubels aanwezig.
Belangrijk te vermelden: eigen geld is noodzakelijk omdat 100% financiering door de banken hier niet wordt aangeboden.
Belangrijk te vermelden:het tourisme wordt hier heel erg gestimuleerd en er zijn ook diverse mogelijkheden voor het aanvragen van subsidies en leningen door bijv. het IHK en WFG. Hierbij kunnen we behulpzaam zijn.
Verder is een startende ondernemer (leeftijd is onbelangrijk) hier een “Jung-Unternehmer” en krijgt hier drie jaar lang belastingvoordeel.
We wonen in de buurt en kunnen bij een opstartfase behulpzaam zijn. Voor verdere informatie staan wij U graag ter beschikking.
PS, we verkopen het pand omdat we meerdere projecten hebben die al lang stil liggen en waar we geen tijd voor hadden. Verder hebben we het object te koop gezet bij een Nederlandse makelaar hier in Duitsland Hollandstadt. https://hollandstadt.nl/property/goed-verzorgd-horeca-object/

Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Duitsland

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Particuliere adverteerder:


Naam:
Tel:Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Informatie over Wonen en kopen in Duitsland

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten