Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Frankrijk - Franche-Comté - Haute-Saône - VOUGECOURT

Vraagprijs € 47.500

Vraagprijs € 47.500

Maison en pierre te koop in Frankrijk - Franche-Comté - Haute-Saône - VOUGECOURT - € 47.500

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Deze voormalige boerderij is gesitueerd langs een rustige dorpsstraat met mooi uitzicht en zonder onmiddellijke buren in het rustige dorpje Vougécourt. Het terrein ligt rondom het huis en beslaat 1729m². Het huis is opgebouwd uit 2 kamers een woonkamer, een ruime woonkeuken, een badkamer en wc en een ruimte om een kamer van te maken. Naast het woongedeelte is de grote schuur en de voormalige stal met toilet. en nog een aangebouwd schuurtje voor bv. tuinmeubels. Het huis is in de huidige staat bewoonbaar, maar in de schuren is een uitstekende mogelijkheid nog kamers of een grote woonruimte bij te maken. Tussen de beide slaapkamers is nog een ruimte die vrij eenvoudig bij de woonruimte kan worden gevoeg.
Links voor het huis op de hoek van de straat bevindt zich het oude LAVOIR de wasplaats van het dorp, waar vroeger de was werd gedaan door de vrouwen uit het dorp. Aan de overkant van het straatje is een weiland met daarachter een meertje voor de bosrand. Het gebied kenmerkt zich als landelijk afwisselend weiden, akkers en bosjes en mooie riviertjes en beekjes. Een schitterend wandel en fietsgebied.

Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Frankrijk

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


WNB Immobilier Conseiller en Immobilier
12 Rue de la Brasserie
70500 Bousseraucourt
Frankrijk

Contactpersoon: Dhr. Walther Barkmeijer
Tel. 0033-608 999 712
http://www.wnbimmobilier.nl

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans  

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Frankrijk: 9 objecten
  

Kantoorinformatie:


office

WNB Immobilier conseiller en immobilier bemiddelt en adviseert bij de aankoop van uw Franse huis. Wij kunnen bogen op een ruime ervaring: 19 jaar van bemiddeling en begeleiding van kopers en verkopers in de Franse onroerend goed sector.
Wij kunnen eveneens voor u als koper adviseren en bemiddelen. U vindt zelf een huis? Dan kunnen wij voor u de volledige afwikkeling en juridische begeleiding verzorgen.
Naast makelaarservaring beschikken wij over grote bouwkundige kennis opgedaan gedurende vele jaren van bouwen en adviseren in de specifieke Franse bouwwijze, maar ook met kennis van zaken vanuit Nederland.
Op onze vernieuwde website vindt u een aantal nieuwe pagina`s toegevoegd : Iets over de streek. Bekijk ook zeker even onze pagina Informatie vol handige en vaak zelfs onontbeerlijke informatie.

Ons huizenbestand bevindt zich in een groot deel van de Vogezen, Haute-Saône en de Haute-Marne. In de loop van ongeveer 20 jaar hebben wij veel ervaring opgebouwd in de bemiddeling bij de aankoop van woningen in dit schitterende gebied. Wij werken al vele jaren naar volle tevredenheid samen met veel notarissen in ons gebied. Naast de volledige begeleiding bij de aankoop van woningen verzorgen wij ook hypotheken bij Franse banken, het op naam zetten van water, licht en het afsluiten van de verplichte verzekeringen. Daarnaast beschikken wij over contacten voor bouwkundige inspecties en voor de verplichte inspecties van de afvalwatervoorziening. We stellen onze diensten graag aan u ter beschikking en hopen u te mogen ontmoeten om uw Franse droom of werkelijkheid te realiseren. We beschikken altijd over een groot aanbod woningen en andere panden om aan uw wensen te voldoen. Echter als we niet hebben wat u zoekt, zoeken we wat u hebben wilt.
Graag tot ziens in ons prachtige gebied. Ook wel het Toscane van Frankrijk genoemd.
Walther Barkmeijer
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Informatie over Wonen en kopen in Frankrijk

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten