Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Duitsland - Rheinland-Pfalz - Eifel - Steffeln

Verkoopprijs € 269.000

Verkoopprijs € 269.000

Meergezinswoning te koop in Duitsland - Rheinland-Pfalz - Eifel - Steffeln - € 269.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Ruim woonhuis met twee verhuurde wooneenheden, garage en parkeerplaatsen in Steffeln (10)

Dit tweegezinshuis is gelegen in het populaire en rustige dorp Steffeln. Steffeln behoort tot de verbandsgemeente Obere Kyll in het district Vulkaneifel. De dorpen Hillesheim, Gerolstein en Jünkerath zijn gemakkelijk te bereiken en bieden veel faciliteiten voor het dagelijks leven.

Het object is in 1950 gebouwd als pakhuis en in 1995 verbouwd tot woonhuis. Op de bovenverdieping zijn twee woningen van elk 83 m2 gecreëerd, verdeeld over twee niveaus. Beide woningen hebben een balkon. Het souterrain doet voor de beide woningen dienst als garage, opslagruimte en kelder.

De totale woonoppervlakte is ca. 166 m², het grondstuk is 219 m² groot. De woningen zijn in spiegelbeeld gebouwd. Ze beschikken momenteel in totaal over 2 slaapkamers, 1 badkamer, keuken, woon/eetkamer en balkon. De kamerindeling is royaal. Pellet verwarming, warmwatervoorziening doormiddel van een elektrische doorloopgeiser. Kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

De woningen worden momenteel verhuurd.


Informatie betreft energiecertificaat:

Certificaat gebruikt oriënterend:
Bouwjaar volgens energiecertificaat: 1950
Eindverbruik van energie: 228,3 kWh/( m² · a)
Belangrijke energiebronnen: hout pellet, stroommix
Energie-efficietklasse: G

Indeling:

Souterrain: Entree, hal/trap, garage, kelderruimtes.

Bovenverdieping: Entree, hal, slaapkamer, badkamer met ligbad en WC, keuken, woon/eetkamer, balkon

Zolder: Kinder Kamer

Exclusief makelaarskosten

De informatie in dit exposé is gebaseerd op de informatie die aan ons is verstrekt. De eventueel bij dit exposé gevoegde plattegronden dienen slechts als een eerste ruwe oriëntatie en zijn niet geschikt voor het opmeten. De weergave kan in afzonderlijke gevallen of gebieden afwijken van de werkelijke omstandigheden ter plaatse. Wij kunnen niet aansprakelijkheid gesteld worden voor de juistheid of volledigheid, dit geldt ook voor de aard en omvang van de oppervlaktegegevens. In geval van eigen fouten zijn wij alleen aansprakelijk voor opzet en grove nalatigheid Dit is een vrijblijvend aanbod. Wij behouden ons het recht van voorverkoop voor.

Dit is slechts één van onze aanbiedingen. Voor meer objecten kunt u ons vinden op www.jupp-immo.de. We kijken uit naar uw bezoek! U kunt ons bereiken op tel.: 06593-208 704.


Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Duitsland

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Jupp Immobilien
Koblenzer Straße 3
D-54576 Hillesheim
Duitsland

Contactpersoon: Schwiemann
Tel. +49-6593 208704
http://www.jupp-immo.de

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits  

Lid van:   

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Duitsland: 27 objecten
  

Kantoorinformatie:


Bij Jupp Immobilien hebben wij verstand van huizen en wonen, specifiek als het gaat om de (Vulkaan) Eifel. Inmiddels hebben wij honderden klanten -tot volle tevredenheid- geholpen bij de aan- en verkoop van hun huis, vakantiehuis of boerderij. Met onze jarenlange ervaring, persoonlijke benadering, realistische adviezen, de uitstekende begeleiding en grote kennis van de regionale markt, kunt u verzekerd zijn van een optimaal resultaat.

Wij nemen u alle zorgen uit handen en begeleiden voor u het gehele proces, inclusief de onderhandelingen tot en met de overdracht bij de notaris én eventueel ook nog daarna!

Service staat hoog in het vaandel bij ons enthousiaste meertalige team; Sabine Schwiemann (D), Karin Jaskowski (D), Stefan Blum (D), Leo Hart (NL) en Michael Schwiemann (D). Zij zijn dagelijks in de weer om u te assisteren (ook voor het zoeken naar een gunstige financiering*) bij het aan te kopen object. Dit alles, samen met de al eerder genoemde uitgebreide kennis van de Eifel én de Duitse wetgeving, staat borg voor een zorgeloze aan- of verkoop. U kunt op onze website ons aanbod aan huizen, vakantiehuizen, boerderijen, etcetera uitgebreid bekijken.

Wanneer u vragen heeft of een vrijblijvende afspraak wilt maken voor een bezichtiging of verkoop, bel +49 (0)6593 208704 of mail ons. Jupp Immobilien is gespecialiseerd in bemiddeling bij aan- en verkoop van onroerend goed in de gehele Eifel. Alle objecten worden rechtstreeks aangeboden zonder tussenkomst van andere makelaars. Klikt u op "Objecten" voor een overzicht van het actueel aanbod.

Alle maten en verstrekte informatie zijn vrijblijvend, voortijdige en/of tussentijdse verkoop is voorbehouden. Bezichtigingen zijn ook in de weekenden mogelijk.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Informatie over Wonen en kopen in Duitsland

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:

<<< Terug naar zoekresultaten