Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Suriname - Commewijne - Nieuw Amsterdam

Vraagprijs € 260.000

Vraagprijs € 260.000

Villa te koop in Suriname - Commewijne - Nieuw Amsterdam - € 260.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


UNIEKE VILLA

Een unieke woning in Suriname, opgetrokken in mediterrane stijl, gelegen op een kleinschalig project in Commewijne, Lust en Rust (voor Palm Village gelegen). Op de begane grond treft u een open keuken met woonkamer en een slaapkamer met een ruime eigen badkamer en een aparte gastentoilet. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waarvan de masterbedroom maar liefst 40 m2 beslaat en daarnaast een eigen bad- en toiletruimte heeft. In de gang is nog eens een aparte gastentoilet. Via de tweede trap komt u uit op het dakterras, dat een adembenemend uitzicht biedt over de totale naaste omgeving.
Sleutelwoorden hier zijn kwaliteit en ruimte. Het huis voldoet aan alle Europese normen voor woningen en is gebouwd met materiaal van hoge kwaliteit. De fundering van het huis is gemaakt van een betonnen plaat met 600 staven betonijzer rond 10 en 12. Ook de eerste en tweede etage zijn gestort met vol beton en ijzeren staven. In de woning is veel Surinaams hout en graniet verwerkt. De terrassen zijn afgewerkt met terracotta tegels. De ruime woonkamer is voorzien van passende lamellen afkomstig uit Nederland.
Veel aandacht is besteed aan details in het huis, waardoor het er strak en schoon uit ziet en makkelijk te onderhouden is.
De woning is gelegen in het landelijke, rustige Commewijne, op nog geen 20 minuten afstand van de hoofdstad Paramaribo en 10 minuten van Nieuw Amsterdam. Het huis is niet gelegen aan de hoofdweg, maar is vanaf daar wel zichtbaar.

Het perceel: 1200m2 in eigendom
Het terrein is opgehoogd en vervolgens met witzand overdekt, wat een helder aanzien geeft en makkelijk in onderhoud is. De diverse strategisch geplaatste putten zorgen er voor dat het perceel niet onder water komt te staan. Het perceel is omgeven door palmen langs de weg.
In de ruime tuin staan diverse fruitbomen en palmen en daarnaast is er nog voldoende ruimte voor het bouwen van een zwembad.

Voorzieningen:
Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig, er is een verharde weg en internet (glasvezel) aansluiting. Aan het begin van de straat zijn twee supermarkten gevestigd, met een ruim aanbod aan producten.
Het huis is voorzien van 3 fasen stroomaansluiting (110 en 220 v).
De woonkamer en twee slaapkamers zijn voorzien van airco`s.

Vraagprijs: 260.000 Euro

Samenvatting:
Een gedegen woning waar u in alle rust en ruimte kunt ontspannen en genieten van de natuur en voor vertier bent u binnen een half uur in de stad of andere delen van Commewijne. Het huis heeft drie verdiepingen, maar de trappen zijn makkelijk begaanbaar en bovendien is de woning zodanig ingericht dat u ook alleen beneden kunt wonen.
Beschikbaarheid per direct

Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Emigratie-handboek

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Particuliere adverteerder:


Naam:
Tel:Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Informatie over Emigratie-handboek

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten