Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Frankrijk - Auvergne - Allier - Arpheuilles-Saint-Priest

Vraagprijs € 169.000

Vraagprijs € 169.000

Woonhuis te koop in Frankrijk - Auvergne - Allier - Arpheuilles-Saint-Priest - € 169.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Auv 1068: Prachtig bewoonbaar en rustig gelegen huis, uitzicht, 670m2Dit statige huis is meteen bewoonbaar. Let op de mooie boogvormige raam- en deuropeningen, gemaakt in natuursteen, mooi! De ramen zijn in eikenhout met dubbel glas, de septic tank is conform, er is CV met een warmtepomp met beneden vloerverwarming en boven radiatoren, houtkachels, een veranda, garage, kelder, waterput, 3 bewoonbare verdiepingen.Het weidse uitzicht is gegarandeerd omdat de eigenaar ervan een verklaring aflegt er niet op te zullen bouwen. Er is 1 buurhuis aan de overkant maar het huis zelf ligt helemaal vrij.Het weggetje is erg rustig en niet doorgaand.In het huis is er een inkomhalletje (1,3m2) met rechts een nette hangtoilet met lavabo (1m2), en links de ingang naar de heel ruime woonkamer (25,5m2 en 2m70 hoog). Mooie lichte tegels, inbouwkast, houtkachel in een mooie haard.Achteraan is er een ingang naar de mooie veranda (27m2 en hoogte 2m25 3m) die niet geïsoleerd of verwarmd is. Wat een mooi uitzicht, met soms de 2 paarden en het schaap van de eigenaar van het buurperceel. Tegelvloer met verschillende motieven.Naast de woonkamer is er via een doorgang van 1m30 breed de mooi ingerichte leefkeuken (24m2) met dubbele spoelbak, keukenkasten in een L-vorm, en buiten de vloerverwarming staat ook hier nog een kleine kolenkachel.De centraal gelegen trap leidt naar de 1ste verdieping waar er links een halletje is (1,2m2) met toegang tot de master bedroom , erg licht, (25m2, 2m65 hoog), met aansluitend een hele mooie badkamer (11m2) met bubbelbad, meubel met dubbele lavabo, hangtoilet en erg grote regendouche.Rechts van de trap is er een tweede slaapkamer (13m2) met lavabo en douche.De ingerichte zolder heeft nog eens 2 mooi ruime kamers, bereikbaar via een steile trap.Onder de keuken is er een kelder met daarin de moderne installatie voor de CV en het warm water.Het perceel is niet heel groot, maar het huis staat mooi in het midden zodat er overal rondom grond is, de afgesloten voortuin is ook erg mooi.

Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Frankrijk

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Auvergne.Immo
2 Rue du Marché
63330 PIONSAT
Frankrijk

Contactpersoon: Marianne MICHIELS
Tel. 0033-(0)473523991
https://www.auvergne.immo

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans  

Lid van:   

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Frankrijk: 17 objecten
  

Kantoorinformatie:


office

Welkom bij Auvergne-Immo sas.
Als Vlamingen spreken wij Frans, Nederlands, Duits en Engels en kunnen wij u helpen bij het vinden van het huis van uw dromen.

Wij staan u bij tot u de sleutel in handen heeft, en helpen u bij het overschrijven van abonnementen zoals water, elektriciteit en telefoon.

Hebt u een financiering nodig voor uw project? Wij kunnen u helpen, contacteer ons om meer inlichtingen te krijgen.

Bonne surf,

Marianne

Altijd open op afspraak

Auvergne-Immo sas
Transactions Immobilières
Français – Nederlands – English
Marianne Michiels, Directrice Générale

Auvergne-Immo SAS, au capital de € 7070. Agence et Siège social : 2 Rue du Marché, 63330 PIONSAT. Présidente: Marianne MICHIELS
Carte Professionnelle T n° CPI63042018000034461, délivrée le 19 juin 2021 par la Préfecture du Puy-de-Dôme. R.S.C. Riom 513 091 496 (SIREN)
Absence de Garantie Financière, GROUPAMA Assurance Crédit, 5 Rue du Centre, 93199 NOISY LE GRAND CEDEX,
Assurance Professionnelle: Gan Eurocourtage IARD, 8-10 Rue d’Astorg, 75383 Paris Cedex 08
Notre agence ne détient aucun fonds pour le compte de ses clients.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Informatie over Wonen en kopen in Frankrijk

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:

<<< Terug naar zoekresultaten