Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Spanje - Murcia (Regio) - Costa Calida - Mar De Cristal

Vraagprijs € 209.500

Vraagprijs € 209.500

Appartement te koop in Spanje - Murcia (Regio) - Costa Calida - Mar De Cristal - € 209.500

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Spectaculair appartement met grote gemeenschappelijke tuin en zwembad. Dit appartement heeft een oppervlakte van 93 m2, met een terras van 18 m2 met directe toegang tot de tuin en het zwembad. Door deze oriëntatie op het oosten is de woning zeer licht. Het is een ideale plek om te ontspannen en bijna de hele dag van de zon te genieten. Dit appartement met open keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 ensuite. Verder beschikt het appartement over een aparte ruimte voor de wasmachine en cv-ketel. Op 750m van de zandstranden van Mar de Cristal en 1200m van de supermarkt.

Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Spanje

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Puurspanje
Avenida de La Union 76
30730 San Javier
Spanje

Contactpersoon: Daphne van der Stegen
Tel. 0034-618245967
http://www.puurspanje.nl

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Spaans  

Lid van:   

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Spanje: 1 object
  

Kantoorinformatie:


Puurspanje zorgt voor uw droomhuis…

Puurspanje heeft reeds vele Nederlanders geholpen bij de zoektocht naar hun ideale huis.
Wij zoeken niet alleen uw droomhuis, maar verzorgen ook alle randzaken rondom uw aankoop, zodat u probleemloos kunt gaan genieten van het Spaanse leven.

Uw geld is veilig.
Wij wonen en werken zelf aan de Mar Menor en zoeken voor elke klant op maat een woning. Daarbij kunnen we samen met u een keuze maken uit meer dan 10.000 woningen in de hele provincie Murcia. Wij zijn de enige Nederlandse makelaar die alle projecten aanbiedt in de regio, sommige zelfs exclusief via Puurspanje. Door onze uitstekende relatie met de ontwikkelaars kunnen wij de beste huizen en appartementen reserveren voor onze klanten zelfs voordat ze op de markt komen. Wij garanderen dat u met onze begeleiding nooit meer betaalt dan elders of bij de ontwikkelaars zelf. Alle woningen worden verkocht met harde bankgaranties, en alle woningen worden door onze advocaat uitgebreid juridisch gecheckt alvorens in ons
aanbod opgenomen te kunnen worden.

Uw woning op de perfecte plek
Onze kennis van de regio zorgt ervoor dat u uw woning koopt op de voor u perfecte plek. Want voor elke klant gelden andere wooncriteria. Zoekt u een object in een kleinschalig project in een Spaans dorp, een strandvilla, een countryhouse in het binnenland, of b.v. een penthouse op een luxe golfresort? Hoe zijn de voorzieningen rondom uw huis en hoe lang is het rijden naar de grote stad? Wij zorgen ervoor dat uw droomhuis op de voor u juiste plek staat en u 100% tevreden zult zijn met uw aankoop, gedurende vele jaren.

Genieten van uw aankoop
U kunt meteen gaan genieten van uw aankoop en het Spaanse leven want wij nemen alle zorg uit handen.
Hypotheek, verzekeringen, water/gas/licht/telefoon aansluitingen, verhuur, sleutelbeheer, etc. Wij kunnen
daarom kort zijn met het antwoord op de vraag wat wij voor u kunnen betekenen voor, tijdens en na uw aankoop. Het antwoord is: alles wat u wenselijk acht. Onze aftersales service is gratis en biedt o.a. een service website voor kopers, een gratis website van uw woning voor de verhuur en persoonlijke hulp in ons Nederlandstalig servicekantoor aan de Mar Menor, bij alle mogelijke zaken die aan de orde komen om van uw verblijf in Murcia een zo aangenaam mogelijk verblijf te maken.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Informatie over Wonen en kopen in Spanje

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:

<<< Terug naar zoekresultaten