Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Spanje - Murcia (Regio) - Hacienda Del Alamo

Vraagprijs € 524.000

Vraagprijs € 524.000

Villa te koop in Spanje - Murcia (Regio) - Hacienda Del Alamo - € 524.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


"FRONTLINE GOLF - INDRUKWEKKENDE VOLLEDIG GEMEUBILEERDE VRIJSTAANDE VILLA - PRIVÉ ZWEMBAD - BUITENKEUKEN EN EETKAMER - PRIVÉ GARAGE

Een zeldzame kans om deze exclusieve eerstelijns golfvilla te verwerven in fase 1 van het Hacienda del Alamo Golf en Spa Resort, dat een benijdenswaardige positie inneemt aan het einde van een doodlopende weg op een van de hoogste punten van het resort tussen de holes 12 en 13.

Het is gebouwd over 2 verdiepingen en bestaat uit 4 slaapkamers en 3 badkamers die onlangs zijn gerenoveerd tot een zeer hoge standaard.

Er zijn kosten noch moeite gespaard bij de uitgebreide renovatie van deze villa, niet alleen intern maar ook extern, waar u een extra groot verwarmd zoutwaterzwembad vindt omgeven door een verzorgde tuin met uitgebreide overdekte terrassen en open patio`s, evenals een pergola tot en een speciaal ontworpen buitenkeuken en eethoek met elektrische rolluiken.

De villa wordt volledig gemeubileerd verkocht met veel extra`s, waaronder individuele verwarming in elke kamer, een houtkachel, een gemoderniseerde keuken met zachtsluitende kastdeuren, een pitch-and-puttbaan en een hoogwaardig alarmsysteem met camera`s. intern en extern. ".

Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Spanje

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Puurspanje
Avenida de La Union 76
30730 San Javier
Spanje

Contactpersoon: Mevr. Daphne van der Stegen
Tel. 0034-618245967
http://www.puurspanje.nl

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Spaans  

Lid van:   

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Spanje: 2 objecten
  

Kantoorinformatie:


Puurspanje zorgt voor uw droomhuis… Puurspanje heeft reeds vele Nederlanders geholpen bij de zoektocht naar hun ideale huis. Wij zoeken niet alleen uw droomhuis, maar verzorgen ook alle randzaken rondom uw aankoop, zodat u probleemloos kunt gaan genieten van het Spaanse leven. Uw geld is veilig. Wij wonen en werken zelf aan de Mar Menor en zoeken voor elke klant op maat een woning. Daarbij kunnen we samen met u een keuze maken uit meer dan 10.000 woningen in de hele provincie Murcia. Wij zijn de enige Nederlandse makelaar die alle projecten aanbiedt in de regio, sommige zelfs exclusief via Puurspanje. Door onze uitstekende relatie met de ontwikkelaars kunnen wij de beste huizen en appartementen reserveren voor onze klanten zelfs voordat ze op de markt komen. Wij garanderen dat u met onze begeleiding nooit meer betaalt dan elders of bij de ontwikkelaars zelf. Alle woningen worden verkocht met harde bankgaranties, en alle woningen worden door onze advocaat uitgebreid juridisch gecheckt alvorens in ons aanbod opgenomen te kunnen worden. Uw woning op de perfecte plek Onze kennis van de regio zorgt ervoor dat u uw woning koopt op de voor u perfecte plek. Want voor elke klant gelden andere wooncriteria. Zoekt u een object in een kleinschalig project in een Spaans dorp, een strandvilla, een countryhouse in het binnenland, of b.v. een penthouse op een luxe golfresort? Hoe zijn de voorzieningen rondom uw huis en hoe lang is het rijden naar de grote stad? Wij zorgen ervoor dat uw droomhuis op de voor u juiste plek staat en u 100% tevreden zult zijn met uw aankoop, gedurende vele jaren. Genieten van uw aankoop U kunt meteen gaan genieten van uw aankoop en het Spaanse leven want wij nemen alle zorg uit handen. Hypotheek, verzekeringen, water/gas/licht/telefoon aansluitingen, verhuur, sleutelbeheer, etc. Wij kunnen daarom kort zijn met het antwoord op de vraag wat wij voor u kunnen betekenen voor, tijdens en na uw aankoop. Het antwoord is: alles wat u wenselijk acht. Onze aftersales service is gratis en biedt o.a. een service website voor kopers, een gratis website van uw woning voor de verhuur en persoonlijke hulp in ons Nederlandstalig servicekantoor aan de Mar Menor, bij alle mogelijke zaken die aan de orde komen om van uw verblijf in Murcia een zo aangenaam mogelijk verblijf te maken.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Informatie over Wonen en kopen in Spanje

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten