Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   België - Vlaanderen - Antwerpen - Brecht

Vraagprijs € 569.000

Vraagprijs € 569.000

Woon-/Werkwoning te koop in België - Vlaanderen - Antwerpen - Brecht - € 569.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Te Koop: In het centrum van 2960 Brecht een 25 km over de grens met Breda een Ruime bijna gerenoveerde woning met Handelspand op de hoek van de Lessiustraat en de Schoolstraat. De woning beschikt over een inkomhal via de privé ingang aan de Schoolstraat die toegang geeft naar het handelspand, magazijn en garage waar plaats is om 4 auto`s te plaatsen. Verder kan men zo de Zuidgerichte en volledig afgesloten tuin in die voorzien is van een automatische schuifpoort.
Het handelspand zelf beschikt over 2 toiletten en een keuken met een aparte ingang voor klanten langs de voorzijde van de Lessiusstraat. Via de traphal kom je op de 1ste verdieping die uitkomt op de hal en zo toegang geeft naar de ruime woonkamer in L vorm, de moderne keuken, de wasplaats. Via de woonkamer kan je naar een ruime kamer (Bureau of slaapkamer). Via de wasplaats kan je net als via de hal naar de moderne keuken en badkamer met toilet en ligbad. Via de keuken kan je naar het zuid gerichte dakterras die ook net zoals de keuken zicht heeft op de Waterhoeve. Via de traphal kan je verder naar de 2de verdieping waar je toegang krijgt op 3 zeer ruime slaapkamers en een overloop voorzien van wc, douche cabine en wasbak. Verder is er een vaste trap naar de volledig afgewerkte zolder die eveneens kan onderverdeeld worden in extra kamers. Deed dienst als fitness kamer. Zowel de zolder, alsook de slaapkamers zijn voorzien voor Tv aansluiting. Ook beschikt dit pand over een eigen parkeerplaatsen voor een 10 tal voertuigen. Het pand kan zonder problemen door de nieuwe eigenaar bewoond worden en deze kan het handelspand apart verhuren om zo al extra inkomsten te hebben. De woning is aan de rand net binnen het centrum waar je op een wandelafstand bij een school, beenhouwer, apotheek, bakker, ... bent.

Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Belgie

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Particuliere adverteerder:


Naam: Laurijssen R
Tel: 0032477442563Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Informatie over Wonen en kopen in Belgie

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten