Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Frankrijk - Franche-Comté - Haute-Saône - Fouchécourt

Vraagprijs € 229.000

Vraagprijs € 229.000

In prijs verlaagd

(Woon)boerderij te koop in Frankrijk - Franche-Comté - Haute-Saône - Fouchécourt - € 229.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Een mooie en stijlvol verbouwde heren-boerderij in het geliefde plaatsje Fouchécourt (70160) direct aan de rivier de Saône.
Deze boerderij dateert uit 1702 en is in 2017/2018 met veel smaak en liefde gerenoveerd. Er zijn 5 slaapkamers allemaal groot genoeg voor 3 slaapplaatsen. De keuken, de salon, de eetkamer en de bibliotheek zijn allemaal erg ruim en vormen een riante leefruimte.
Boven de bibliotheek bevindt zich 1 van de slaapkamers (de Loft) en de combinatie van deze 2 kan als apart gastenverblijf dienen.
Er is een royale voortuin en een grote zijtuin met een pergola en met een zwembad en een Jacuzzi en een heel groot terras.
Het huis is goed geïsoleerd, het dak is prima en het huis is verwarmd middels een centrale verwarming op olie, maar elk vertrek heeft tevens “met het oog op de toekomst“ een elektrische wand-convector. Daarnaast zijn de keuken, de salon als ook de bibliotheek alle 3 voorzien van een houtkachel die de gehele beneden verdieping met de daar direct bovenliggende slaapkamers verwarmen.
Tijdens de renovatie is de gehele elektra vernieuwd en zijn de schoorstenen “geïntubeerd” met een dubbelwandige Inox binnenpijp. Alle ramen zijn dubbel glas, de waterleidingen zijn ook bijna allemaal vernieuwd kortom het huis is in perfecte staat en behoeft geen enkele werkzaamheden.
Er zijn 2 zeer grote schuren die vast aan het huis liggen en daarmee ligt het huis aan de Noordkant en Oostkant door de 2 schuren ingesloten. Het woondeel met de tuinen liggen op het zuiden met de gehele dag zon.

De boererij heeft vanaf de bouw in 1702 tot aan enkele jaren geleden altijd behoord aan de prominente Familie Parcheminey, een herenboer, de grootste en rijkste boerenfamilie van het dorp Fouchécourt.
Door gebrek aan erfopvolging is de boerderij in 2016 door de neven en nichten van de laatste Parcheminey in de verkoop gezet en de nieuwe eigenaren hebben na aanschaf in Dec. 2016 het pand geheel gerenoveerd met volledig behoud van alle oorspronkelijke elementen.
Waar vrijwel alle boeren in die tijd hun boerderij aan de randen van de dorpen bouwden op lagere grondprijzen en dichter bij hun landerijen ligt deze boerderij prominent in het centrum van het dorp tegenover de "Mairie" en op slechts 100 meter van de kerk.

Het zeer geliefde Fouchecourt 70160 is een klein dorpje met zo`n 117 inwoners en zelfs met de centrale ligging is het pand niet verder dan zo`n 200 meter verwijderd van de rivier de Saône, en het jachthaventje met Bistro en terras aan het water.
Het bos van Fouchécourt ligt op 1 km afstand.

Fouchécourt ligt in een kom van de Saône rivier en er heerst hier de laatste 15-20 jaar een micro mediteranees klimaat met lange zonnige zomers en korte milde winters.

Het huis is smaakvol ingericht en de eigenaren zijn bereid ingericht te verkopen !

De rijafstand van Utrecht via Luxemburg is 6 1/2 uur.

Meer foto’s zijn op aanvraag beschikbaar.

Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Frankrijk

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Immojib
3 Rue des Canes
70160 Fouchecourt
Frankrijk

Contactpersoon: Dhr. Jib
Tel. 0623063192
Tel. +33633166072
Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans  

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Frankrijk: 4 objecten
  
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Informatie over Wonen en kopen in Frankrijk

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten