Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Frankrijk - Provence-Alpes-Côte d'Azur - Var - Omg. Cotignac

Vraagprijs € 568.000

Vraagprijs € 568.000

Villa te koop in Frankrijk - Provence-Alpes-Côte d'Azur - Var - Omg. Cotignac - € 568.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Provence - Var: residentieel gelegen, Provençaalse villa (vier slaapkamers, drie badkamers) met mooi zwembad en terrassen, panoramisch uitzicht over de landelijke omgeving op een terrein van 4.000 m², op korte afstand van voorzieningen en uurtje van zee.


Provençaalse villa gelegen in een residentiële omgeving met zwembad en terrassen, panoramisch uitzicht over de landelijke omgeving, gelegen op een mooi, vlak terrein van ca. 4.000 m² beplant met diverse mediterrane bomen. 

Indeling villa o.a. een entree (ca. 5 m²) met kasten, grote woon-/eetkamer (ca. 41 m²) met houtkachel, terras met schaduw op het zuiden met pergola, riante ingerichte keuken (ca. 14,7 m²), terras met schaduw op het westen, wasruimte (ca. 4,6 m²), een masterbedroom (ca. 15,9 m²) met eigen badkamer (ca. 6,8 m²), toilet en kleedkamer. Aan de andere kant van het huis bevinden zich een toilet, nog eens drie slaapkamers (ca. 13,4 m², 13,2 m² en 9 m²), een badkamer (ca. 6,2 m²) en toilet (ca. 1,5 m²). 

De woning is in goede staat van onderhoud en heeft harmonieuze volumes. Heerlijk als vakantiewoning of om permanent te bewonen. 

Gelegen in het hart van de groene Provence , dichtbij het prachtige dorp Cotignac met alle voorzieningen. Op ongeveer een uur rijden van de Middellandse Zee. Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Frankrijk

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


B&D France
Zuiderzeestraatweg Oost 71
8081 LB Elburg
Nederland

Contactpersoon: Ger Dekker
Tel. 0525-684 488
http://www.bdfrance.nl

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans  

Lid van:   

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Frankrijk: 198 objecten
  

Kantoorinformatie:


office

B&D France is gespecialiseerd in het adviseren en bemiddelen bij de aankoop van Frans onroerend goed. Het bedrijf is in 1995 opgericht door Maarten Bökkerink en Gerhard Dekker.

Het aanbod bevat meer dan vierhonderd woningen voor de verwezenlijking van uw droom... en dat kan een gezellige plattelandswoning zijn op twee hectare grond waar u nog wat aan opknapt, maar ook een prachtige villa met vier slaapkamers en twee badkamers. B&D opereert m.n. in de departementen Dordogne, Lot, Charente, Provence, Vaucluse en Côte d`Azur.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Informatie over Wonen en kopen in Frankrijk

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:

<<< Terug naar zoekresultaten