Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Indonesië - Bali - Pantai Jasri

Vraagprijs € 125.000

Vraagprijs € 125.000

Villa te koop in Indonesië - Bali - Pantai Jasri - € 125.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Goed onderhouden villa, bouwjaar 2001, met 3 slaapkamers, 2 badkamers, een keuken en woonkamer, 2 terrassen met veranda’s, rondom tuin en een weids vrij uitzicht over de rijstvelden. De badkamers zijn in februari 2023 volledig gerenoveerd, ook is er een zonneboiler geplaatst voor het warme water. Zowel binnen als buiten is alles geschilderd eind 2022 en in 2023 en er is een nieuwe vloerbekleding gelegd in alle kamers (houtmotief). Het water dat gebruikt wordt in het huis komt uit een bron in de tuin, water is daarmee gratis en ongelimiteerd beschikbaar, zowel warm als koud. Ook het zwembad wordt gevoed door de bron in de tuin. Er is een koelkast met een apart vriesvak, een wasmachine en een TV/DVD speler.

Een team van medewerkers draagt zorg voor het onderhoud en de schoonmaak van het huis, de tuin en het zwembad. Ook is er een chauffeur beschikbaar. De tuin wordt dagelijks keurig onderhouden en staat vol bloeiende planten en bomen en wordt bezocht door verschillende soorten prachtige vlinders en libellen.

De grond waarop de villa staat is vrij van erfpacht. De inventaris kan volledig worden overgenomen en is inclusief de vraagprijs.

Het strand is op loopafstand, dit is een zwart lavastrand. Een paar kilometer verderop is er een fijn en mooi wit zandstrand tussen de rotsen: Virgin Beach. Oost Bali is rustiger dan het zuiden en het is erg veilig. De villa kan gebruikt worden als woning of als vakantiewoning en kan verhuurd worden (onder voorwaarden).


Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Emigratie-handboek

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Particuliere adverteerder:


Naam: Karin
Tel:Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Informatie over Emigratie-handboek

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten