Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Spanje - Valencia (Regio) - Costa Blanca - Moraira

Vraagprijs € 439.000

Vraagprijs € 439.000

Villa te koop in Spanje - Valencia (Regio) - Costa Blanca - Moraira - € 439.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Gereduceerd!!! Villa in Benitachell met prachtig uitzicht op de zee, Bernia en Montgo.

UITZICHT, UITZICHT, Villa in Cumbre del Sol, gebouwd in 2000, met prachtig uitzicht, op de zee, de Peñón d`Ifach, Altea, Bernia, enz. Op een ommuurd perceel met lichte helling, gemakkelijk te onderhouden tuin. Rustige plek, in doodlopende straat.

Het huis heeft 2 verdiepingen intern verbonden. De begane grond bestaat uit: entree veranda, woonkamer met open haard, glazen terras met spectaculair uitzicht, gesloten keuken, open terras en 1 toilet met douche.

De benedenverdieping bestaat uit: 1 slaapkamer met inbouwkasten en uitgang naar het terras bij het zwembad, een deur die communiceert en kan worden vergrendeld om een onafhankelijke studie te maken (voorheen de tweede slaapkamer) bestaande uit woonkamerkeuken, 1 toilet met douche, wasruimte en berging, met toegang tot de buitenkant ook.

Op hetzelfde straatniveau bevindt zich de garage en daaronder is er een veranda (berging). Houten ramen met dubbele beglazing.  Airconditioning (warmkoud) in het glazen terras, slaapkamer en studeerkamer.

DE PRIJS VAN 450.000 EURO IS DE WAARDE DIE U ALLEEN AL VOOR HET PERCEEL ZOU BETALEN, dus als u overweegt een vakantievilla te kopen of uit te breiden om uw droom waar te maken, is het de moeite waard om zo snel mogelijk een afspraak te maken.Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Spanje

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


FERRANDO MAKELAARS MORAIRA
AVENIDA DEL PORTET 36
MORAIRA
03724 ALICANTE
Spanje

Contactpersoon: JULIÁN OR MARISA FERRANDO
Tel. 00 34 96 574 45 75
Tel. 00 34 619 000 818
http://www.ferrando-moraira.com

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans    Wij kunnen spreken / lezen Spaans  

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Spanje: 12 objecten
  

Kantoorinformatie:


office

Ferrando Estate Agents is a family business who has been in Moraira since 1988.

We are experienced real estate agents who guarantee professionalism, transparency and honesty.

We arrange and organize everything when buying and selling a property and provide our customers with appropriate legal and financial advice when needed.

We cover a wide range of properties such as villas, apartments, fincas, plots, ... in the towns of Moraira, Teulada, Benissa and Benitachell.

We also have a few holiday properties for rent, either for 1 or more weeks or for longer periods such as winter lets.

Please do not hesitate to contact us.

You are in good hands.

Some of our reviews:


Julian Ferrando hebben nos bij de aankoop van onze villa als zeer professioneel, met kennis van zaken, betrouwbaar en uiterst behulpzaam ervaren.
Marika Mulder, HOLLAND
--------------------------------------------------

Wij danken van harte Julian en zijn team die ons professioneel begeleidt heeft in de zoektocht naar onze " place in the sun " op een TOP locatie. Als één van de enige echte Spaanse makelaars heeft hij ons vertrouwen en geloof nooit geschonden, hij kent de streek door en door en voelde perfect aan wat voor huis en locatie we zochten. Het was een moeilijk dossier daar de aankoop via een nalatenschap gebeurde maar Julian heeft dit tot een goed einde gebracht waarvoor we hem zeer dankbaar zijn
Katelijne en Yves uit Ranst – België
-------------------------------------------------

Op 12 mei 2014 hebben wij ons huis in Benitachell – Les Fonts gekocht en waren superblij met onze makelaar Ferrando in Moraira. We kregen goede begeleiding met de bezichtigingen en verder met alles waar wij als Nederlanders geen idee van hebben als je een huis in Spanje koopt. Geen vraag was te veel en geen opdracht te lastig voor Julian en Marisa Ferrando. Julian voelde precies aan wat we zochten en Marisa en was onze rots in de branding op kantoor. Als Nederlander een huis in Spanje kopen gaat toch veel makkelijker als je de juiste makelaar weet te vinden. En dat hebben we gevonden in Ferrando makelaardij. Een ‘no nonsens’ bedrijf waar je je al heel snel ‘thuis’ voelt. Dank Julian en Marisa voor alle goede zorgen.
Jacques en Elly Smit


Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Informatie over Wonen en kopen in Spanje

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:

<<< Terug naar zoekresultaten