Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Spanje - Andalusië - Costa Tropical - La Herradura

Vraagprijs € 360.000

Vraagprijs € 360.000

Villa te koop in Spanje - Andalusië - Costa Tropical - La Herradura - € 360.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Deze moderne, recent gerenoveerde cortijo bevindt zich op slechts 10 minuten rijden van de populaire badplaats La Herradura. Ideaal gelegen om tijdens de dag van alle faciliteiten te genieten die deze trendy badplaats te bieden heeft en ’s avonds volledig in alle rust te ontspannen boven op de berg. Voor wie houdt van een ‘mind-blowing’ uitzicht is hier zeker aan het juiste adres!
Aan de voorzijde van de woning valt meteen de strakke witte muur op met houten poort die het pand de nodige privacy geeft. Wanneer de inkomdeur opengaat en we op het terras aankomen, wordt je direct getrakteerd op de prachtige zichten over de omliggende natuur en de kustlijn.
Het huis komen we binnen via een 3-delige schuifdeur die tevens een panoramisch uitzicht biedt op de zee. De woonkamer is open-plan en sluit direct aan bij de keuken met ontbijtbar.
Aan beide kanten van deze woonkamer bevinden zich een slaapkamer met elk een eigen badkamer. Naast de woonkamer bevindt zich ook nog een kleine aparte opbergruimte.
In de lounge onder de pergola of in het 6 x 3 zwembad kan je urenlang genieten van de mooie zeezichten.
De buitenruimtes zijn niet erg groot maar er is voldoende aandacht besteed om deze uiterst gebruiksvriendelijk te maken. Er is namelijk een apart toilet, buitendouche en voldoende ruimte om de buitenkeuken nog wat uit te breiden.
Even buitenom de woning komen we via een trap bij een lagergelegen kamer waar zich nog een derde slaapkamer en badkamer bevinden.
Het huis bevindt zich op een terrein van 10.000m² waar reeds 70 avocado bomen groeien. Daarnaast staan er ook nog 20 olijfbomen en een 60-tal wijnranken samen met nog enkele andere fruitbomen. Een lokale buurman onderhoudt dit stuk grond en zorgt ook voor de beste prijs bij verkoop van de oogst. De opbrengsten van de avocado’s dekken de jaarlijkse onderhoudskosten aan het terrein en leveren ook nog verse olijfolie en avocado’s op voor eigen gebruik. Er is een wateropslagtank van 160.000 liter aanwezig wat ruim voldoende is om de producerende bomen te irrigeren en het huis van water te voorzien.

Kortom: een uniek pand gelegen op een speciale plek met 100% privacy en niet te evenaren zichten.


Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Spanje

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Andalucia Vastgoed
Av. de los Cipreses 16
Urb. Cortijo San Rafael
29788 Frigiliana
Spanje

Contactpersoon: Dhr. Geert Grommen
Tel. 0034666821796
Skypenaam hogarcreativo
http://www.andaluciavastgoed.com

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Spaans  

Lid van:   

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Spanje: 33 objecten
  

Kantoorinformatie:


Andalucia Vastgoed treedt op als vastgoedadviseur en selecteert voor U de beste eigendommen van de Andalusische vastgoedmarkt. Via een uitgebreid netwerk aan betrouwbare makelaars bieden wij U toegang tot de volledige vastgoedmarkt. Ons bedrijf werd opgericht in 2005 met als doel Europese kopers te begeleiden, als centraal contactpersoon, in hun aankoop en mogelijk verbouwings proces. Met kennis van bouwkunde (architect) zoeken wij samen met de klant naar een goede investering. Het is belangrijk dat U een volledig en transparant inzicht krijgt in het spaanse aankoopproces en de daarmee gepaard gaande kosten. Eerlijk en professioneel advies!
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Informatie over Wonen en kopen in Spanje

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten