Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo

Case al Sole

Lid van FIAIP

Kantoorinformatie:


Op zoektocht naar uw eigen “paradiso” in LE MARCHE !

"specialisten met passie"

De regio Le Marche is populair en erg aantrekkelijk voor de aankoop van- of investering in onroerend goed. Of het nu gaat om een vakantiehuis of een residentiële woning, een pand met horeca- en/of toeristische mogelijkheden.
Enkele jaren geleden hebben wij tijdens onze eigen zoektocht een passie ontwikkeld in het zoeken en bezichtigen van huizen in Le Marche en in het dromen over de mogelijkheden dat ieder object biedt.

Uit ervaring weten wij dat een zoektocht een tijdrovende, kostbare en intensieve periode kan zijn. Wij hebben bijna 2 jaar lang iedere maand een bezoek gebracht aan Le Marche en met wel meer dan 20 verschillende makelaars honderden huizen bezichtigd.


Cordiali saluti e ci vediamo,
Agenzia Immobiliare “Case al Sole”


Case al Sole staat geregistreerd als officieel makelaarskantoor bij de Kamer van Koophandel te Pesaro onder licenties: n. 1001 en n. 1309. Tevens is Case al Sole aangesloten bij de FIAIP (Federazione Italiana Agenti Immobiliari Professionali).

Contactgegevens:


Case al Sole
Via Litoranea, 95
61035 Marotta (PU)
Italië

Tel. 0039-3397025980
https://www.casealsolemarche.com

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans  


Lid van:   

Federazione Italiana Agenti Immobiliari Professionali


Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Italië: 156 objecten