Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?

  Spanje - Balearen - Ibiza - Cala Tarida

Vraagprijs 395.000

Vraagprijs 395.000


Toon alle grote foto's
Handboek Wonen en kopen in Spanje te koop

Beschrijving:  


Dit zijn de laatste 8 schakelwoningen die te koop worden aangeboden in dit kleinschalige en op unieke lokatie tussen Cala Moli en Cala Tarida. Het complex ligt op kosrte afstand van de strandjes en is gelegen op de eerste lijn van de zee. Met op de begane grond 1 kleinere slaapkamer, badkamer, open keuken en woonkamer met directe toegang tot het terras en tuin en met op de eerste verdieping 2 ruime slaapkamers met aangrenzende badkamer. De hoofdslaapkamer heet een prive terras dat schitterend uitzicht heeft op de zee. Verder is er een gemeenschappelijk zwembad en mooie tropische tuinen. Wees snel want in deze prijsklasse is er weining tot geen nieuwbouw te koop.

Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen gn aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Ibiza Now Real Estate S.L.
Illa Plana 7
Ibiza
07800 Ibiza
Spanje

Contactpersoon: Dhr. Maxim Rettich
Tel. 0034-600235207
Tel. 0034-697304705
https://www.ibizanowrealestate.com

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Spaans  


Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Spanje: 88 objecten
  

Kantoorinformatie:


IBIZA NOW is een dynamisch makelaarskantoor opgericht door Maxim & Antoine, beiden met Nederlandse nationaliteit en met meer dan 10 jaar ervaring in de verkoop van huizen in Spanje en Ibiza. Uit onze passie voor huizen en de voldoening die wij krijgen bij het vinden van het droomhuis voor onze klanten, zijn wij Ibiza Now begonnen. Wij zijn makelaars op Ibiza en kwaliteit staat bij ons voorop.
Ons doel is u een betrouwbaar en onafhankelijk advies te geven. Wij spreken Engels, Spaans, Nederlands en Duits. Vanwege onze ervaring en persoonlijkheid zullen wij ervoor zorgen dat het zoeken naar uw woning een aangename ervaring zal zijn. In de hectische markt waarin wij ons vandaag de dag in bevinden geloven we dat een klant aandacht nodig heeft, waarbij een hoog niveau van service op prijs gesteld zal worden. Wij zijn meer dan blij, om de door ons opgebouwde contacten van zowel advocaten, architecten, binnenhuisarchitecten en bouwconstructeurs, met u te delen zodat u het best mogelijk advies krijgt. Naast onze eigen portfolio werken wij ondermeer samen met andere makelaarskantoren, dus als u ervoor kiest om Ibiza Now als uw makelaar te nemen dan bespaart u veel tijd, energie en wij doen het werk voor u.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Spanje

Benieuwd wat w verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:
<<< Terug naar zoekresultaten