Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?

bewaarlijst   Frankrijk - Midi-Pyrénées - Gers - Masseube

Vraagprijs € 90.000

Vraagprijs € 90.000

Woonhuis te koop in Frankrijk - Midi-Pyrénées - Gers - Masseube - € 90.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Groot huis met vele mogelijkheden waar onder café restaurant.. Groot huis met vele mogelijkheden waar onder café restaurant.Van huis uit was dit een chauffeurscafé omdat het gunstig gelegen is aan een doorgaande weg met een grote parkeer gelegenheid.Het heeft jaren leeg gestaan totdat er een nieuwe eigenaar de scepter ging zwaaien en met succes.Lekker eten voor een aangename prijs, concerten, een quiz, karaoke, bijeenkomst van auto- en motorliefhebbers, feestjes enzovoort.Momenteel is het geheel weer in de verkoop en hopen wij allen dat het spoedig weer zijn deuren zal openen.Er is in het voormalige restaurant geen keukenapparatuur meer aanwezig, de aansluiting daartoe zijn nog steeds intact, een grote garage o.a., er is een terras gemaakt, er is een hoger gelegen gedeelte in het etablissement en een lager gedeelte al waar de bar zich bevindt. Een dames- en een heren toilet.Aan het geheel vast een ruime woning.Het huisgedeelte heeft een facelift nodig. Ook de parkeergelegenheid zou wel wat aandacht verdienen. Er is een aparte ingang voor het woonhuis, alwaar u een keuken, woonkamer, 4 slaapkamers en een badkamer vindt.Al met al, een fantastische uitdaging om weer nieuw leven te brengen in dit café restaurant.Wie oh wie durft'

Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Frankrijk

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


MPP - Occitanie Prorietes
1, place Jean Aicard
09130 LE FOSSAT
Frankrijk

Contactpersoon: Mevr. De Gier Anneke
Tel. 0033-609 433 470
Tel. 0033-561 693 681
https://www.midipyreneesproprietes.com

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans  

Lid van:   

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Frankrijk: 139 objecten
  

Kantoorinformatie:


office

Welkom bij Midi Pyrénées Propriétés-Occitanie proprietes - de makelaar gespecialiseerd in aankoop en verkoop van onroerend goed in een prachtige streek van Frankrijk: Occitanie (Midi-Pyreneeën en Languedoc-Roussillon) met de departementen Ariége, Aude, Haute Garonne, Herault, Lot en Dordogne.

Dankzij ons uitgebreid aanbod, professionaliteit, jarenlange ervaring sinds 1999, enthousiasme en betrokkenheid helpen wij u uw droom te realiseren. Of het nu een boerderijtje in de Ariége is, een (tweede) huis of `gîte` in de Aude, een kasteel of chambres d`hôtes in de Herault, een skichalet in de pyreneen bergen ,een natuurstenen middeleeuws huis in de Dordogne of Lot, bouwgrond voor uw droomhuis of een watermolen om te restaureren.

Ons meertalig team van medewerkers heet u van harte welkom in de Occitanie.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Informatie over Wonen en kopen in Frankrijk

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten