Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
West-Vlaanderen Oost-Vlaanderen Antwerpen Brussel Vlaams-Brabant Limburg Brabant-Wallon Hainaut (Henegouwen) Namur (Namen) Luxembourg (Ardennen) Prov. Luik

KOOP WONINGEN BELGIE


Een woning of huis kopen in BelgiŽ?Op deze site treft u huizenaanbod van 62 woningen in BelgiŽ aan gesorteerd per Belgische Gewest.


Alle provincie's van BelgiŽ met ruim huizenaanbod van Koopwoningen in BelgiŽ

Woningaanbod BelgiŽ per Provincie:

49 Huizen te koop in geheel Belgie

0 Huizen te huur in geheel Belgie

Provincies van BelgiŽ gesorteerd per Gewest:

Vlaanderen:

14 Huizen te koop in Antwerpen

2 Huizen te koop in Vlaams-Brabant

1 Huis te koop in Oost-Vlaanderen

WalloniŽ:

1 Huis te koop in de Eifel (Prov. Luik / Liege)

1 Huis te koop in Henegouwen (Hainaut)

12 Huizen te koop in Namen (Namur)

Brussel:
 

Ons aanbod van woningen in BelgiŽ

Het aanbod van woningen in BelgiŽ ontvangen wij rechtstreeks van Belgische en Nederlandse makelaars. Dit aanbod is dus niet verkregen door het spideren van andere internetpagina’s.

Daarom zijn wij in staat om uitgebreide informatie en veel foto’s te presenteren van alle huizen die te koop staan in BelgiŽ.
 

Werkwijze zoekpagina

Nadat u hierboven op ťťn van de Belgische gewesten heeft geklikt, komt u in onze unieke zoekpagina.

Linksboven kunt u direct de door u gewenste prijsklasse invoeren, zodat u geen overbodige huizen in beeld krijgt.

In de linkerbalk kunt u zeer verfijnde zoekcriteria opgeven door een verdere selectie te maken van het gewenste Regio en plaatsnaam.

De overige zoekcriteria, zoals Soort bouw, Soort object, Type woning, Ligging van het object, Grondoppervlakte, Woonoppervlakte en Bijzonderheden kunt u tegelijkertijd combineren. De volgorde waarin u zoekt maakt ook niet uit. U kunt dus b.v. eerst zoeken naar een Villa met een zwembad en dan pas kiezen voor de Regio Antwerpen en de plaatsnaam Poppel.

Zodoende hoeft u bij ons dus geen 100 pagina’s door te bladeren, maar geeft u gewoon op dat u op zoek bent naar bijvoorbeeld een mooie vrijstaande woning in de Ardennen met een zwembad en een grondoppervlakte van minimaal 1000 m3. Makkelijker kan het niet!

Wilt u een gekozen criterium ongedaan maken, klik dan op "alle". Daarmee krijgt u alle keuzemogelijkheden weer terug.


Sorteervolgorde

Standaard worden alle gevonden huizen oplopend gesorteerd op prijs. U kunt rechtsboven in het scherm deze volgorde aanpassen door b.v. te sorteren op Provincie, Plaats of Prijs. Klikt u nogmaals op een van deze kenmerken, dan wordt de sortering omgedraaid van b.v. oplopend naar aflopend.

Landen-Webwinkel

Naast het aanbod van woningen in Belgie, treft u in onze Landen-Webwinkel ook interessante producten en diensten aan m.b.v. Belgie.

Wij wensen u veel plezier met uw zoektocht naar uw ideale woning!