Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
\ Bremen \ Bremen \ Bremen Bremen Sauerland Sauerland Sauerland - Berlijn - Berlijn - Berlijn - Berlijn - Berlijn - Berlijn | Hamburg Eifel Eifel Mecklenburg Voor Pommeren Sleeswijk-Holstein Hamburg Nedersaksen Noordrijn-Westfalen Hessen Rijnland-Palts Saarland Baden-Württemberg Beieren Thüringen Saksen-Anhalt Berlijn Brandenburg

KOOP WONINGEN DUITSLAND


Een woning of huis kopen in Duitsland?Op deze site treft u huizenaanbod van 308 woningen in Duitsland aan gesorteerd per Duitse Deelstaat.


Alle deelstaten van Duitsland met huizenaanbod van Koopwoningen

Woningaanbod Duitsland per Deelstaat:

262 Huizen te koop in geheel Duitsland

9 Huizen te huur in geheel Duitsland

Woningen te koop per Deelstaat van Duitsland:

1 Huis te koop in Brandenburg

40 Huizen te koop in Eifel

24 Huizen te koop in Hessen

2 Huizen te koop in Mecklenburg-Vorpommeren

2 Huizen te koop in Nedersachsen

104 Huizen te koop in Nordrhein-Westfalen

63 Huizen te koop in Rheinland-Pfalz

1 Huis te koop in Saksen

1 Huis te koop in Saksen-Anhalt

117 Huizen te koop in Sauerland
 


Ons aanbod van woningen in Duitsland

Het aanbod van woningen in Duitsland ontvangen wij rechtstreeks van Duitse en Nederlandse makelaars. Dit aanbod is dus niet verkregen door het spideren van andere internetpagina’s.

Daarom zijn wij in staat om uitgebreide informatie en veel foto’s te presenteren van alle huizen die te koop staan in Duitsland.


Werkwijze zoekpagina

Nadat u hierboven op één van de Duitse Deelstaten heeft geklikt, komt u in onze unieke zoekpagina.

Linksboven kunt u direct de door u gewenste prijsklasse invoeren, zodat u geen overbodige huizen in beeld krijgt.

In de linkerbalk kunt u zeer verfijnde zoekcriteria opgeven door een verdere selectie te maken van de gewenste Regio en plaatsnaam.

De overige zoekcriteria, zoals Soort bouw, Soort object, Type woning, Ligging van het object, Grondoppervlakte, Woonoppervlakte en Bijzonderheden kunt u tegelijkertijd combineren. De volgorde waarin u zoekt maakt ook niet uit. U kunt dus b.v. eerst zoeken naar een woonboerderij met een grondoppervlakte groter dan 1000 m2 en dan pas kiezen voor bijvoorbeeld Sauerland.

Zodoende hoeft u bij ons dus geen 100 pagina’s door te bladeren, maar geeft u gewoon op dat u op zoek bent naar bijvoorbeeld een mooie vakantiewoning in Eifel met grondoppervlakte van minimaal 1000 m2 en tenslotte ook nog gelegen nabij een plaats. Makkelijker kan het niet!

Wilt u een gekozen criterium ongedaan maken, klik dan op "alle". Daarmee krijgt u alle keuzemogelijkheden weer terug.


Sorteervolgorde

Standaard worden alle gevonden huizen oplopend gesorteerd op prijs. U kunt rechtsboven in het scherm deze volgorde aanpassen door b.v. te sorteren op Regio, Plaats of Prijs. Klikt u nogmaals op een van deze kenmerken, dan wordt de sortering omgedraaid van b.v. oplopend naar aflopend.

Landen-Webwinkel

Naast het aanbod van woningen in Duitsland, treft u in onze Landen-Webwinkel ook interessante producten en diensten aan m.b.v. Duitsland.

Wij wensen u veel plezier met uw zoektocht naar uw ideale woning!