Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Frankrijk - Centre - Loir-et-Cher - Mauroux

Vraagprijs 139.500

Vraagprijs 139.500

Woonhuis te koop in Frankrijk - Centre - Loir-et-Cher - Mauroux -  139.500

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Op een sfeervol vakantiepark in de Dordogne – Lot kunnen wij u enkele vrijstaande huizen aanbieden op eigen grond met tuin en met gebruikmaking van alle voorzieningen. Het park ligt op een terrein van 11 hectare tussen oude eiken op de top van een heuvel. Het park heeft een restaurant, 3 zwembaden met 3 glijbanen, een tennisbaan, volleybal, tafeltennis, speeltuin, etc. Op het terrein staan 26 vakantiehuizen, die gedurende het voor- hoog- en naseizoen kunnen worden verhuurd, of door de eigenaar voor beperkte tijd of geheel in die periode zelf kan worden gebruikt. De huizen hebben een entree/hal, wc, badkamer, L-vormige woonkamer, open- geheel ingerichte keuken, twee slaapkamers en een overdekt terras. Het woningtype heeft een oppervlakte van ca. 50 m² plus een terras van ca. 13 m² De woningen zullen geheel worden gemoderniseerd en nieuw ingericht worden verkocht. Daarvoor is een toeslag van € 7.500,= berekend De verhuur en het beheer van de huizen en het park wordt geregeld door een professionele organisatie, in opdracht van de huizeneigenaren. Afhankelijk van de keuze van eigen gebruik en financiering zijn aantoonbare rendementen mogelijk van 7,1 tot 8,7% De verkoper garandeert de eerste 5 jaar een uitkering van 5% netto, voor de Nederlandse kopers betekent dit door de besparing van 1,2% uit box 3 een rendement van tenminste 6,2% gedurende de eerste 5 jaar

Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Frankrijk

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen gn aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


ServiceImmo
Domaine de Savigny
58330 St. Saulge
Frankrijk

Contactpersoon: ServiceImmo
Tel. 0033(0)640592011
http://www.serviceimmo.nl

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans  

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Frankrijk: 23 objecten
  

Kantoorinformatie:


ServiceImmo deelt uw passie voor het Franse platteland. We wonen en leven er zelf en begrijpen beter dan wie ook waarom u juist daar wilt zijn. Om uw Frankrijkdroom te verwezenlijken begeleiden wij u deskundig door het hele traject van informatie aanvraag tot de overdracht van de sleutel. En zelfs verder, als dat nodig is.

Met onze ruime ervaring, gedegen kennis en transparante service zorgen we ervoor dat u uw Frankrijkdroom in werkelijkheid kunt beleven.

ServiceImmo levert vakkundige, accurate en vriendelijke dienstverlening aan haar klanten die hun karakteristieke huis in Midden-Frankrijk willen kopen of verkopen. ServiceImmo is de deskundige en vriendelijke makelaar met een passie voor het Franse plattelandsleven. Goed bereikbaar, vlot in het aanleveren van gevraagde informatie, betrouwbaar in het nakomen van gemaakte afspraken. ServiceImmo is d organisatie, die u begeleidt op weg naar uw Franse droomhuis.

Vele mensen hebben inmiddels met de hulp van ServiceImmo hun droomhuis in Frankrijk gekocht. Lees hun verhalen op www.serviceimmo.nl onder `klantervaringen`.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Informatie over Wonen en kopen in Frankrijk

Benieuwd wat w verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:

<<< Terug naar zoekresultaten