Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?€ 24,95
 
Levertijd in NL: ca. 1-5 werkdagen Klik hier om dit artikel te bestellen
Prijs: € 24,95
Verzendkosten: € 2,95
Gratis verzending: vanaf € 40,-
Levering in: NEDERLAND en BELGIË (langere levertijd)

 

Wonen en kopen in Frankrijk

 

Handboek over aankoop en bezit van onroerend goed in Frankrijk.

De juridische en fiscale vraagbaak voor iedereen die overweegt om een huis te kopen in Frankrijk.

Ook geschikt voor huiseigenaren en iedereen, die zich voor kortere of
langere tijd in Frankrijk wil vestigen.


Voor nóg meer informatie: bekijk de inhoudsopgave!

 


Bespaar veel tijd en geld met een goede voorbereiding. Daarmee voorkomt u veel problemen! Een huis kopen is geen dagelijkse kost!

De boeken van Uitgeverij Guide Lines moet u echt gelezen hebben als u overweegt om u tijdelijk of permanent te gaan vestigen in Frankrijk.

De zeer complete en uitgebreide handboeken zijn prima geschikt om u voor te bereiden voor de grote stap. Lees alles over belangrijke verschillen op het gebied van regels, Franse belastingen, vergunningen maar ook taal en cultuur. Doordat in ons eigen land zoveel zaken goed geregeld en duidelijk zijn, stapt u wellicht onbewust over een aantal zaken heen waar u geen weet van heeft.

Voorkom dus teleurstellingen en bereid u goed voor. De praktijk leert, dat veel mensen in een vakantieroes overhaast een koopbeslissing nemen, waar ze later spijt van krijgen. Een goede en vooral nuchtere voorbereiding is de sleutel tot succes. De boeken van Guide Lines helpen u daarbij en verdienen zich direct weer terug.

Auteur: P.L. Gillissen Pagina's: 390
Uitgever: Guide Lines Voorraad: JA
ISBN: 9789492895394 Prijs: € 24,95
Druk: 16e druk 2024Inhoudsopgave

Stel een vraag over dit handboek
Levertijd in NL: ca. 1-5 werkdagen Klik hier om dit artikel te bestellen
Prijs: € 24,95
Verzendkosten: € 2,95
Gratis verzending: vanaf € 40,-
Levering in: NEDERLAND en BELGIË (langere levertijd)Ervaringen van andere klanten
Ervaring van: R. KempffGoed

Goed boek dat ruimschoots voldoet aan hetgeen mag worden verwacht. De lezer wordt uitgenodigd om zijn eigen motivatie, planning en kennis kritisch te bekijken. De inhoud van het boek vult vele hiaten in de kennis op. Wellicht kan er in de toekomst ook aandacht worden besteed aan de periode tussen de verkoop van een woning hier in Nederland en de aankoop van een woning in Frankrijk. Denk hierbij aan zaken als tijdelijke opslag van goederen, tijdelijk (post)adres in Nederland, tips om de kosten in deze periode zo laag mogelijk te houden enzovoort. Desalniettemin, het boek is nu al een onmisbare bron van informatie voor mensen met serieuze plannen om de stap naar `La France` te maken .....

 

Ervaring van: Jolly LucardieZeer goed

Eindelijk!
Een boek waar ontzetend veel in wordt vermeld als je in Frankrijk wil wonen/huren/kopen of wil verkopen. Duidelijke taal gebruik en wetenswaardigeheden waar jezelf niet zo gauw opkomt. Wist ik veel dat je eikenhout voor je openhaard eerst 3 jaar moet laten drogen voordat je het gebruikt. Ik bedoel maar. Een boek voor iedereen die ECHT wil weten hoe je de zaak kunt aanpakken als je in Frankrijk wil gaan kopen/huren. Goede voorbereiding is het halve werk. Ik ben nu al benieuwd naar de gratis updates. Klasse van Huis&Aanbod!
Jolly Lucardie, Wijhe (NL)

 

Ervaring van: Nina PelserZeer goed

Ik heb inmiddels al diverse exemplaren van `Wonen en kopen` aangeschaft waaronder die van Portugal, Spanje en nu ook Frankrijk.
Stuk voor stuk uitermate informatief en overzichtelijk.Dit exemplaar is onmisbaar in mijn zoektocht naar een stukje paradijs in Frankrijk.

 

Ervaring van: maa vd bogaardGemiddeld

het is inderdaad een heel mooi boek waar heel veel belangrijke punten in behandeld worden , het is alleen jammer dat de druk al enkele jaren oud is zodat de verbouwingsprijzen niet meer kloppen. daar hebben wij een pand met veel mogelijkheden niet kunnen kopen.
Update: Er is inmiddels een nieuwe versie uitgekomen

 

Ervaring van: M. MorheZeer goed

Dit boek heb ik vandaag bij de post ontvangen. Ik heb vanaf 10.00 uur tot nu (15.00) uur in dit boek zitten lezen en bladeren en zoeken. Ik ben er nu al zeer tevreden mee. Bijna al mijn vragen die ik had over het kopen over onroerend goed in Frankrijk zijn door middel van het zoeken in dit boek al beantwoord. Ik ben er van overtuigd dat de nog resterende vragen ook een antwoord uit het boek zullen krijgen. Het boek is overzichtelijk ingedeeld.
Wat mij betreft zou alleen het formaat iets groter hebben gemogen.
Het is so wie so al geweldig dat je een dergelijk boek via internet kunt bestellen en met een dag of twee al thuis hebt. Complimenten zijn hier op zijn plaats.
M. Morhee te Vaassen

 
Levertijd in NL: ca. 1-5 werkdagen Klik hier om dit artikel te bestellen
Prijs: € 24,95
Verzendkosten: € 2,95
Gratis verzending: vanaf € 40,-
Levering in: NEDERLAND en BELGIË (langere levertijd)