Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Frankrijk - Provence-Alpes-Côte d'Azur - Var - Omgeving Cotignac - Lorgues

Vraagprijs € 799.000

Vraagprijs € 799.000

Villa te koop in Frankrijk - Provence-Alpes-Côte d'Azur - Var - Omgeving Cotignac - Lorgues - € 799.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Provence - Var: dominant gelegen, verrassend ruime villa met inpandige gîte en fraai zwembad in uitstekende staat van onderhoud en met panoramisch uitzicht over de omgeving; ca. 1.300 m² onderhoudsvriendelijk terrein op 40 minuten van de Middellandse zee.


Prachtig, dominant gelegen villa (ca. 120 m²) met gastenverblijf (ca. 80 m²) onderin de woning en panoramisch uitzicht over wijnvelden en heuvels. Terrein van ca. 1.300 m² en gelegen in een residentiële ligging aan het eind van een doodlopend straatje, op loopafstand van een charmant wijndorp in de Provence Verte. Op 40 minuten van de Middellandse zee. 

Indeling o.a. begane grond (zwembadniveau) ruime entree, toilet, woonkamer van 50 m² met hoog plafond en opening/tuindeur naar buiten, eetkeuken van 30 m² aan de zwembadkant, bijkeuken en een slaapkamer van 22 m² met grote badkamer . 

In de onderverdieping bevindt zich een onafhankelijk, inpandig woondeel (thans in gebruik als gastenverblijf) met een woonkamer van 36 m² met toegang naar buiten, 2 slaapkamers met elk een eigen wastafel en een badkamer. De onderverdieping heeft een onafhankelijke ingang en is ook van binnen te bereiken. Eigen terras. 

Zwembad van 8 bij 4 meter met overdekt terras van 20 m². Panoramisch uitzicht.

Een handzaam pand, gelegen in de bewoonde wereld met goede privacy en uitstekende voorzieningen.Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Frankrijk

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


B&D France
Zuiderzeestraatweg Oost 71
8081 LB Elburg
Nederland

Contactpersoon: Mevr. Marieke Bökkerink
Tel. 0525-684 488
Fax. 0525-684 411
http://www.bdfrance.nl

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans  

Lid van:   

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Frankrijk: 170 objecten
  

Kantoorinformatie:


office

B&D France is gespecialiseerd in het adviseren en bemiddelen bij de aankoop van Frans onroerend goed. Het bedrijf is in 1995 opgericht door Maarten Bökkerink en Gerhard Dekker. Het aanbod bevat meer dan vierhonderd woningen voor de verwezenlijking van uw droom... en dat kan een gezellige plattelandswoning zijn op twee hectare grond waar u nog wat aan opknapt, maar ook een prachtige villa met vier slaapkamers en twee badkamers. B&D opereert m.n. in de departementen Dordogne, Lot, Charente, Provence en Côte d`Azur.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Informatie over Wonen en kopen in Frankrijk

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten