Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Hongarije - Pannonia (West) - Balaton - Cserszegtomaj

Vraagprijs € 350.000

Vraagprijs € 350.000

Villa te koop in Hongarije - Pannonia (West) - Balaton - Cserszegtomaj - € 350.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Meer foto’s op de site: hongarijehuis.be
Ref. nummer: 4020

Nieuw gebouwd vrijstaand huis van één verdieping met een rustiek interieur. Het huis is rustig gelegen in Cserszegtomaj, op 4 km van de kuuroordstad Hévíz. De opgegeven verkoopprijs omvat de volledige afwerking van het exterieur en interieur van de woning en van de garage. De opgegeven verkoopprijs is exclusief de aanleg van een schutting en de tuinaanleg. Indien nodig kan de woning in korte tijd worden bewoond. Dit maakt een uitstekende keuze voor gebruik als vakantiehuis of als permanente bewoning. Het is omgeven door een prettige omgeving met waardevolle nieuwbouwwoningen. Het Balatonmeer ligt op 6 km. afstand. Dit is echt de moeite waard om te bekijken, want het is een mooie vondst met een uniek interieur en sfeer.

Beschrijving:
Het ligt in een mooie heuvel in een stadje Cserszegtomai. De ligging is zeer gunstig, mooi uitzicht, 3 km afstand van Keszthely /de hoofdstad van Balatonmeer/ en 2 km afstand van wereld beroemde kuuroord Heviz. Keszthely is een van de meest populaire badplaatsen, handel, economische en culturele centrum van de regio. Het heeft ontwikkeld infrastructuur /groot ziekenhuis, prive-klinieken, postkantoren, theater, restaurants, grote shopping centra, aangelegde stranden enz./ Keszthely biedt haar bezoekers een brede lijst van attracties(het Festetics Paleis -de derde grootste paleis van het land, het Museum van het Balatonmeer, en andere) en veel optreden in de zomer met braderieën en concerten. Dagelijkse treinen en bussen rijden naar Boedapest en andere steden. In het kuuroordstad Héviz (op 2 km. van het dorp) vindt u één van de grootste thermale meren in Europa. De watertemperatuur varieert van 28 tot 38 graden. Het meer is geheel jaar open. Het is goed voor mensen met reumaklachten, het geniest spier en gewrichtsziekten evenals dermatologische en neurologische aandoeningen. Er is een sterk ontwikkeld medisch centrum gebouwd bij de thermale bron. Er zijn veel optreden in de zomer met braderieën en concerten. Heviz heeft een lange geschiedenis van de wijnbouw en wijnproductie.
In Csersegtomaj is er een stadhuis, familiearts, een shop, een post, restaurants en cafés. De gemeente organiseert regelmatig plaatselijke braderieën met optreden en kermis.

Indeling:
entree 3,84 m², slaapkamer 12,49 m², gang 3,44 m², toilet 1,65 m², badkamer 6,00 m², stookruimte + wasruimte 3,60 m², keuken + eetkamer 17,35 m², zitkamer 27,88 m², slaapkamer 12,80 m², slaapkamer 12,26 m².
Terras 25 m². Dubbele garage 48,33 m².

Constructie:
De woning is aangesloten op het elektriciteitsnet, gas, water en riolering; internet, kabel-tv.
Verwarmingssysteem: centrale verwarming op gas.
Kunststof ramen met 3 gelaagde isolerende ruiten.
Vloercoatings: keramische tegels.

Meer foto’s op de site: hongarijehuis.be
Ref. nummer: 4020
Nederlandstalige medewerker Capital99:
Van de Vyver Rita
tel.: +36 305 708 151
E-mail: vandevyverrita@hotmail.comStel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Hongarije

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Capital99 Ltd
Kossuth Lajos street 49
Kossuth Lajos utca 49
8360 Keszthely
Hongarije

Contactpersoon: Rita Van de Vyver
Tel. 0036305515063
https://www.capital99.eu

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans  

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Hongarije: 68 objecten
  

Kantoorinformatie:


immobiliënkantoor van Keszthely /Balatonmeer/ Ons kantoor bestaat vanaf 1996. We spreken Duits, Engels, Frans, Nederlands en Hongaars. We hebben een interesse om te medewerken met u site en we hopen dat de klanten wie u site gebruiken kunnen onroerend goed in ons land vinden en genieten van hun keuze.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Informatie over Wonen en kopen in Hongarije

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:

<<< Terug naar zoekresultaten