Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Frankrijk - Bourgogne - Nièvre - Châtillon-en-Bazois

Vraagprijs € 195.000

Vraagprijs € 195.000

(Woon)boerderij te koop in Frankrijk - Bourgogne - Nièvre - Châtillon-en-Bazois - € 195.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


De huizen staan aan de rand van een gehucht en hebben alle drie een fraai uitzicht over de omgeving. Het kleinste huis heeft eigenlijk maar één kamer, maar wel met wastafel en toilet. Onder het huis een gewelfde kelder en ernaast een afdak. Het huisje wordt gebruikt als logeerruimte voor familie en vrienden en staat tussen beide andere huizen in. De een in gebruik als woonhuis terwijl de andere wordt verhuurd als gîte. Het woonhuis komt u binnen in de keuken, die een ruimte vormt met de knusse woonkamer. Hier vindt u ook de houtkachel die het hele huis verwarmd. Op de begane grond treft u ook de badkamer met douche en toilet. Via de trap komt u op de overloop die in gebruik is als bureau, met aanliggend de slaapkamer. De gîte is van oorsprong de bij het huis horende schuur die door de eigenaar is omgebouwd tot gîte. Het gehele oppervlak van dit gebouw is groter dan die van het eigenlijke woonhuis zelf, maar (nog) niet alle ruimtes worden gebruikt als woonruimte. Hier vindt u op de begane grond ook weer een woonkamer met open keuken en op verdieping de ruime slaapkamer met aanliggend de badkamer met douche en toilet. Onder datzelfde dak vindt u de 30m² grote garage/atelier met daarboven de even grote bergzolder. Een vaste trap verbindt de garage met de zolder. Dit huis heeft twee kelders waarvan er een in gebruik is als bijkeuken. Hier vindt u de wasmachine, de wasdroger en de grote voorraadvriezer. De andere kelder is gewelfd en ideaal voor de opslag van groente en fruit. De gîte wordt elektrisch verwarmd. Alle drie de huizen zijn direct in gebruik te nemen. De 3.000m² grote tuin ligt rondom de huizen waarbij de siertuin deels is verhoogd; de rest is grasgrond. De tuin grenst aan een beekje/stroompje. Aan de huizen ligt een stenen terras dat uitzicht biedt op de tegenoverliggende heuvel met in de verre verte de Morvan waar u ‘s avonds de lichten van het 30km verder gelegen Château Chinon kunt waarnemen. De omgeving leent zich voor lange wandel- en/of fietstochten met niet ver van het huis een recreatiemeer. Al met al treft u hier twee fijne woningen die u direct kunt betrekken en mocht u willen doorgaan met de verhuur van de gîte, dan is er ook nog een slaapplek voor vrienden.

Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Frankrijk

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


ServiceImmo
Domaine de Savigny
58330 St. Saulge
Frankrijk

Contactpersoon: ServiceImmo
Tel. 0033(0)640592011
http://www.serviceimmo.nl

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans  

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Frankrijk: 24 objecten
  

Kantoorinformatie:


ServiceImmo deelt uw passie voor het Franse platteland. We wonen en leven er zelf en begrijpen beter dan wie ook waarom u juist daar wilt zijn. Om uw Frankrijkdroom te verwezenlijken begeleiden wij u deskundig door het hele traject van informatie aanvraag tot de overdracht van de sleutel. En zelfs verder, als dat nodig is.

Met onze ruime ervaring, gedegen kennis en transparante service zorgen we ervoor dat u uw Frankrijkdroom in werkelijkheid kunt beleven.

ServiceImmo levert vakkundige, accurate en vriendelijke dienstverlening aan haar klanten die hun karakteristieke huis in Midden-Frankrijk willen kopen of verkopen. ServiceImmo is de deskundige en vriendelijke makelaar met een passie voor het Franse plattelandsleven. Goed bereikbaar, vlot in het aanleveren van gevraagde informatie, betrouwbaar in het nakomen van gemaakte afspraken. ServiceImmo is dé organisatie, die u begeleidt op weg naar uw Franse droomhuis.

Vele mensen hebben inmiddels met de hulp van ServiceImmo hun droomhuis in Frankrijk gekocht. Lees hun verhalen op www.serviceimmo.nl onder `klantervaringen`.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Informatie over Wonen en kopen in Frankrijk

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:

<<< Terug naar zoekresultaten