Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Frankrijk - Limousin - Corrčze - Meilhards

Vraagprijs € 145.000

Vraagprijs € 145.000

Maison de Campagne te koop in Frankrijk - Limousin - Corrčze - Meilhards - € 145.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Dit heerlijk authentieke campagne huis, genaamd “De Buurderij” is gelegen in de plaats Meilhards, een prachtig dorp, maar met eigen bakker, kruidenier en kroeg, tussen Limoges en Brive, in de Corrčze, Limousin, in Frankrijk en die kan zo maar eens van jou worden. Na ruim 37 jaar intens geluk, rust, ruimte, natuur, het zwembad in de tuin, een grote (zwem) vijver met vissteigers op loopafstand, paté de campagne, heerlijke wijn, leuke markten en toeristische plekken om op te zoeken, gaan wij “De Buurderij” verkopen.

Om je een idee te geven van hoe het huis is:
Op de begane grond: een woonkamer, een keuken met een deur naar de kelder en een mooie rechte, luie, trap naar de eerste verdieping, daar een badkamer met douche en drie slaapkamers. In een van de slaapkamers bevindt zich achter een deur een trap naar een grote zolder (hier is nooit gebruik van gemaakt, maar wel wat van te maken).

Tot zover het huis.

Links van het huis, in de oude broodoven ruimte, is een zit-/slaapkamer met extra badkamer gemaakt, waar ook de wasmachine staat en die eventueel als B&B te gebruiken is.

Rechts van het huis is een BBQ ruimte, een grote “haard met pijp naar buiten” waarop gebarbecued kan worden en gezellig overdekt gezeten kan worden.

Naast deze BBQ ruimte is een enorme stal, die door ons gebruikt werd als opbergplek, met twee hele grote deuren, die ook prima gebruikt zou kunnen worden als garage, maar ook omgebouwd zou kunnen worden als woonruimte. Tenslotte naast de grote stal, een kleinere opslagruimte en een carport.

Je komt op het terrein door twee openslaande hekken en een pad ter breedte van een auto van circa 20 meter lang.

Achter en links van het huis ligt een groot weiland met diverse bomen en struiken, een klein “aangelegd” tuintje en een zwembad van 4 x 8 meter, totale grond circa 5000 m2.

Wij zijn op zoek naar iets nieuws, nieuwe avonturen en andere plekken en hope dat iemand hier net zo gaat genieten als wij al die jaren met veel familie en vrienden hebben gedaan.Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Frankrijk

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Particuliere adverteerder:


Naam: Nandi Steegman
Tel: +31 6 29 58 32 01Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Informatie over Wonen en kopen in Frankrijk

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:

<<< Terug naar zoekresultaten