Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo
16 Huizen te koop op SiciliŽ - ItaliŽ 42 Woningen te koop in Veneto - ItaliŽ 0 Huizen te koop in Friuli Venezia Giulia - ItaliŽ 83 Huizen te koop in Trentino Alto Adige - ItaliŽ 38 Huizen te koop aan het Lago Maggiore - ItaliŽ 398 Huizen te koop aan het Comomeer - ItaliŽ 41 Woningen te koop aan het Luganomeer - ItaliŽ 25 Woningen te koop aan het Gardameer - ItaliŽ 34 Huizen te koop in Lombardije - ItaliŽ 30 Huizen te koop in Valle d`Aosta - ItaliŽ 213 Woningen te koop in Piemonte - ItaliŽ 12 Woningen te koop in Emilia Romagna - ItaliŽ 197 Woningen te koop in LiguriŽ - ItaliŽ 479 Huizen te koop in Toscane - ItaliŽ 617 Huizen te koop in de Marken - ItaliŽ 442 Woningen te koop in UmbriŽ - ItaliŽ 45 Woningen te koop in Lazio - ItaliŽ 9 Huizen te koop in de Abruzzen - ItaliŽ 0 Woningen te koop in Piemonte - ItaliŽ 55 Huizen te koop in ApuliŽ - ItaliŽ 9 Huizen te koop in CampaniŽ - ItaliŽ 5 Woningen te koop in Basilicata - ItaliŽ 16 Woningen te koop in CalabriŽ - ItaliŽ 20 Woningen te koop op SardiniŽ - ItaliŽ

KOOP WONINGEN ITALIE


Een woning of huis kopen in ItaliŽ?Op deze site treft u huizenaanbod van 2.936 woningen in ItaliŽ aan gesorteerd per Italiaanse Regio.


Alle regio's van ItaliŽ met ruim huizenaanbod van Koopwoningen in ItaliŽ

Woningaanbod ItaliŽ per Regio:

2495 Huizen te koop in geheel Italie

Woningen aan de bekende meren van Italie:

398 Huizen te koop aan het Comomeer

25 Huizen te koop aan het Gardameer

38 Huizen te koop aan het Lago Maggiore

41 Huizen te koop aan het Luganomeer

Regio's van ItaliŽ:

9 Huizen te koop in de Abruzzen

5 Huizen te koop in Basilicata

16 Huizen te koop in CalabriŽ

9 Huizen te koop in CampaniŽ

12 Huizen te koop in Emilia Romagna

34 Huizen te koop in Lombardije

45 Huizen te koop in Lazio

197 Huizen te koop in LiguriŽ

617 Huizen te koop in de Marken

213 Huizen te koop in Piemonte

55 Huizen te koop in ApuliŽ

20 Huizen te koop op SardiniŽ

16 Huizen te koop op SiciliŽ

83 Huizen te koop in Trentino Alto Adige

479 Huizen te koop in Toscane

442 Huizen te koop in UmbriŽ

30 Huizen te koop in Valle d`Aosta

42 Huizen te koop in Veneto
 


Ons aanbod van woningen in ItaliŽ

Het aanbod van woningen in ItaliŽ ontvangen wij rechtstreeks van Italiaanse en Nederlandse makelaars en particulieren. Dit aanbod is dus niet verkregen door het spideren van andere internetpagina’s.

Daarom zijn wij in staat om uitgebreide informatie en veel foto’s te presenteren van alle huizen die te koop staan in ItaliŽ.
 

Werkwijze zoekpagina

Nadat u hierboven op ťťn van de Italiaanse Regio’s heeft geklikt, komt u in onze unieke zoekpagina.

Linksboven kunt u direct de door u gewenste prijsklasse invoeren, zodat u geen overbodige huizen in beeld krijgt.

In de linkerbalk kunt u zeer verfijnde zoekcriteria opgeven door een verdere selectie te maken van de gewenste Provincie en plaatsnaam.

De overige zoekcriteria, zoals Soort bouw, Soort object, Type woning, Ligging van het object, Grondoppervlakte, Woonoppervlakte en Bijzonderheden kunt u tegelijkertijd combineren. De volgorde waarin u zoekt maakt ook niet uit. U kunt dus b.v. eerst zoeken naar een Villa met een zwembad en dan pas kiezen voor bijvoorbeeld Toscane.

Zodoende hoeft u bij ons dus geen 100 pagina’s door te bladeren, maar geeft u gewoon op dat u op zoek bent naar bijvoorbeeld een mooie Villa in de Marchť met een zwembad, een grondoppervlakte van minimaal 1000 m2 en tenslotte ook nog gelegen aan een Golfterrein. Makkelijker kan het niet!

Wilt u een gekozen criterium ongedaan maken, klik dan op "alle". Daarmee krijgt u alle keuzemogelijkheden weer terug.


Sorteervolgorde

Standaard worden alle gevonden huizen oplopend gesorteerd op prijs. U kunt rechtsboven in het scherm deze volgorde aanpassen door b.v. te sorteren op Provincie, Plaats of Prijs. Klikt u nogmaals op een van deze kenmerken, dan wordt de sortering omgedraaid van b.v. oplopend naar aflopend.
 

Landen-Webwinkel

Naast het aanbod van woningen in ItaliŽ, treft u in onze Landen-Webwinkel ook interessante producten en diensten aan m.b.v. Italie.

Wij wensen u veel plezier met uw zoektocht naar uw ideale woning!