Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo U kunt nu ook zoeken op: Zeezicht Zie linkerkolom: Ligging
16 Huizen te koop op SiciliŽ - ItaliŽ 32 Woningen te koop in Veneto - ItaliŽ 1 Huizen te koop in Friuli Venezia Giulia - ItaliŽ 16 Huizen te koop in Trentino Alto Adige - ItaliŽ 24 Huizen te koop aan het Lago Maggiore - ItaliŽ 396 Huizen te koop aan het Comomeer - ItaliŽ 41 Woningen te koop aan het Luganomeer - ItaliŽ 24 Woningen te koop aan het Gardameer - ItaliŽ 36 Huizen te koop in Lombardije - ItaliŽ 30 Huizen te koop in Valle d`Aosta - ItaliŽ 214 Woningen te koop in Piemonte - ItaliŽ 13 Woningen te koop in Emilia Romagna - ItaliŽ 196 Woningen te koop in LiguriŽ - ItaliŽ 496 Huizen te koop in Toscane - ItaliŽ 623 Huizen te koop in de Marken - ItaliŽ 449 Woningen te koop in UmbriŽ - ItaliŽ 45 Woningen te koop in Lazio - ItaliŽ 8 Huizen te koop in de Abruzzen - ItaliŽ 1 Woningen te koop in Piemonte - ItaliŽ 60 Huizen te koop in ApuliŽ - ItaliŽ 7 Huizen te koop in CampaniŽ - ItaliŽ 3 Woningen te koop in Basilicata - ItaliŽ 15 Woningen te koop in CalabriŽ - ItaliŽ 24 Woningen te koop op SardiniŽ - ItaliŽ

KOOP WONINGEN ITALIE


Een woning of huis kopen in ItaliŽ?Op deze site treft u huizenaanbod van 2.842 woningen in ItaliŽ aan gesorteerd per Italiaanse Regio.


Alle regio's van ItaliŽ met ruim huizenaanbod van Koopwoningen in ItaliŽ

Woningaanbod ItaliŽ per Regio:

2540 Huizen te koop in geheel Italie

Woningen aan de bekende meren van Italie:

396 Huizen te koop aan het Comomeer

24 Huizen te koop aan het Gardameer

24 Huizen te koop aan het Lago Maggiore

41 Huizen te koop aan het Luganomeer

Regio's van ItaliŽ:

8 Huizen te koop in de Abruzzen

3 Huizen te koop in Basilicata

15 Huizen te koop in CalabriŽ

7 Huizen te koop in CampaniŽ

13 Huizen te koop in Emilia Romagna

1 Huis te koop in Friuli Venezia Giulia

36 Huizen te koop in Lombardije

45 Huizen te koop in Lazio

196 Huizen te koop in LiguriŽ

623 Huizen te koop in de Marken

1 Huis te koop in Molise

214 Huizen te koop in Piemonte

60 Huizen te koop in ApuliŽ

24 Huizen te koop op SardiniŽ

16 Huizen te koop op SiciliŽ

16 Huizen te koop in Trentino Alto Adige

496 Huizen te koop in Toscane

449 Huizen te koop in UmbriŽ

30 Huizen te koop in Valle d`Aosta

32 Huizen te koop in Veneto
 


Ons aanbod van woningen in ItaliŽ

Het aanbod van woningen in ItaliŽ ontvangen wij rechtstreeks van Italiaanse en Nederlandse makelaars en particulieren. Dit aanbod is dus niet verkregen door het spideren van andere internetpagina’s.

Daarom zijn wij in staat om uitgebreide informatie en veel foto’s te presenteren van alle huizen die te koop staan in ItaliŽ.
 

Werkwijze zoekpagina

Nadat u hierboven op ťťn van de Italiaanse Regio’s heeft geklikt, komt u in onze unieke zoekpagina.

Linksboven kunt u direct de door u gewenste prijsklasse invoeren, zodat u geen overbodige huizen in beeld krijgt.

In de linkerbalk kunt u zeer verfijnde zoekcriteria opgeven door een verdere selectie te maken van de gewenste Provincie en plaatsnaam.

De overige zoekcriteria, zoals Soort bouw, Soort object, Type woning, Ligging van het object, Grondoppervlakte, Woonoppervlakte en Bijzonderheden kunt u tegelijkertijd combineren. De volgorde waarin u zoekt maakt ook niet uit. U kunt dus b.v. eerst zoeken naar een Villa met een zwembad en dan pas kiezen voor bijvoorbeeld Toscane.

Zodoende hoeft u bij ons dus geen 100 pagina’s door te bladeren, maar geeft u gewoon op dat u op zoek bent naar bijvoorbeeld een mooie Villa in de Marchť met een zwembad, een grondoppervlakte van minimaal 1000 m2 en tenslotte ook nog gelegen aan een Golfterrein. Makkelijker kan het niet!

Wilt u een gekozen criterium ongedaan maken, klik dan op "alle". Daarmee krijgt u alle keuzemogelijkheden weer terug.


Sorteervolgorde

Standaard worden alle gevonden huizen oplopend gesorteerd op prijs. U kunt rechtsboven in het scherm deze volgorde aanpassen door b.v. te sorteren op Provincie, Plaats of Prijs. Klikt u nogmaals op een van deze kenmerken, dan wordt de sortering omgedraaid van b.v. oplopend naar aflopend.
 

Landen-Webwinkel

Naast het aanbod van woningen in ItaliŽ, treft u in onze Landen-Webwinkel ook interessante producten en diensten aan m.b.v. Italie.

Wij wensen u veel plezier met uw zoektocht naar uw ideale woning!