Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?€ 24,95
 
Levertijd in NL: ca. 1-5 werkdagen Klik hier om dit artikel te bestellen
Prijs: € 24,95
Verzendkosten: € 2,95
Gratis verzending: vanaf € 40,-
Levering in: NEDERLAND en BELGIË (langere levertijd)

 

Wonen en kopen in Oostenrijk

 

Handboek over aankoop en bezit van onroerend goed in Oostenrijk.

Juridisch, fiscaal en financieel informatie-handboek voor iedereen die overweegt om een huis te kopen in Oostenrijk.

Maar ook boordevol met informatie over het wonen in Oostenrijk.


 


Bespaar veel tijd en geld met een goede voorbereiding. Daarmee voorkomt u veel problemen! Een huis kopen is geen dagelijkse kost!

De boeken van Uitgeverij Guide Lines moet u echt gelezen hebben als u overweegt om u tijdelijk of permanent te gaan vestigen in Oostenrijk.

De zeer complete en uitgebreide handboeken zijn prima geschikt om u voor te bereiden voor de grote stap. Lees alles over belangrijke verschillen op het gebied van regels, Oostenrijksebelastingen, vergunningen maar ook taal en cultuur. Doordat in ons eigen land zoveel zaken goed geregeld en duidelijk zijn, stapt u wellicht onbewust over een aantal zaken heen waar u geen weet van heeft.

Voorkom dus teleurstellingen en bereid u goed voor. De praktijk leert, dat veel mensen in een vakantieroes overhaast een koopbeslissing nemen, waar ze later spijt van krijgen. Een goede en vooral nuchtere voorbereiding is de sleutel tot succes. De boeken van Guide Lines helpen u daarbij en verdienen zich direct weer terug.

=> Bekijk hier de Inhoudsopgave <=

Auteur: P.L. Gillissen Pagina's: 344
Uitgever: Guide Lines Voorraad: JA
ISBN: 978-94-92895196 Prijs: € 24,95
Druk: 8e druk 2023-2025Inhoudsopgave

Stel een vraag over dit handboek
Levertijd in NL: ca. 1-5 werkdagen Klik hier om dit artikel te bestellen
Prijs: € 24,95
Verzendkosten: € 2,95
Gratis verzending: vanaf € 40,-
Levering in: NEDERLAND en BELGIË (langere levertijd)Ervaringen van andere klanten
Ervaring van: A van der VeldeGoed

Wij staan op het punt om een appartement te bezichtigen. Aan de hand van het boek weten we nu wat we moeten vragen en waar op te letten. De juridische, fiscale en praktische tips zorgen er voor dat je beter weet hoe het in Oostenrijk werkt en ook waar je als koper op moet letten. Ik heb dan ook het boek goed doorgelezen en aan de hand daarvan heel wat vragen opgeschreven die we gaan stellen en achteraf misschien voor teleurstellingen en/of financiele tegenvallers kunnen zorgen. Kortom een aarader als je je op de markt gaat begeven om onroerend goed aan te schaffen.

 

Ervaring van: M van VlietZeer goed

Ik ben. ik zie. deze site voor het eerst.Ik heb dit boek nieuw gekocht ,maar nu lees ik dat als ik bij u dit boek gekocht had er update gratis zijn .Ik vind dit een goed boek tot nu toe wat ik gelezen heb over oostenrijk wat betreft het kopen van een huis .Kan ik alnog evt tegen betalen update ontvangen.Of moet ik dat gele kaartje invullen en opsturen.
mvg M van Vliet

 
Ook interessant!
Emigratie-handboek