Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?

Verkoop uw huis sneller met Verkoopstyling


Een goed onderhouden, opgeruimd en mooi ingericht huis verkoopt zichzelf. En dat is ook de reden waarom veel verkopers en makelaars ervoor kiezen om daar een professional voor in te schakelen. Een verkoopstylist kan er namelijk voor zorgen dat een woning sneller verkocht wordt tegen een hogere verkoopprijs.

Ingrid van der Aa volgde in Londen een opleiding tot verkoopstylist. Ze leerde de kneepjes van het vak van Ann Maurice, de vrouw die in vele landen bekendstaat als dé goeroe op het gebied van verkoopstyling.

 Nederland

 Nederland

Als House Doctor geniet zij wereldwijd op tv al jarenlang grote bekendheid. Na haar opleiding richtte Ingrid in Nederland AA HomeReDesign, het TrainingsCentrum Verkoopstyling o.g. en het LNV op. Inmiddels is dat bedrijf marktleider op het gebied van verkoopstyling. Reden genoeg om Ingrid om een aantal tips te vragen.

10 TIPS OM UW HUIS SNELLER TE VERKOPEN!

 1. Opruimen! U gaat verhuizen, dus overtollige spullen kunnen alvast worden weggegooid of ingepakt. Zo creëert u ruimte en kopers kopen ruimte!

 2. Achterstallig onderhoud: kopers willen tegenwoordig een ‘instapklaar’ huis. Maak uw huis tip top in orde vóór de eerste bezichtiging. Vergeet daarbij niet het buiten- en binnenschilderwerk én de tuin.

   Nederland

   Nederland

 3. Een eerste indruk is letterlijk goud waard. Kopers die op internet zijn afgeknapt op foto’s komen nooit meer terug. De woning moet bij voorkeur verkoopklaar gemaakt zijn vóórdat de foto’s gemaakt worden door u of uw makelaar.

 4. Kopers gebruiken bij een bezichtiging hun zintuigen. Geur is daarbij zeer belangrijk. Kijk uit voor geurtjes van huisdieren, rook, babyluiers en etensgeurtjes zoals vis en curry.

 5. Niet iedereen houdt van de beroemde baklucht van appeltaart. Plaats liever een schaal met vers citrusfruit op tafel. Of spray met een neutrale met water vermengde etherische olie als rozenhout.

 6. Plaats geen meubelen in zichtlijnen. De potentiële koper wil de ruimte kunnen ZIEN.

 7. Maak gebruik van enkele eyecatchers zoals een mooi bij de inrichting passend kunstwerk, een opvallend bloemstuk of een bos verse bloemen.

 8. Probeer zoveel mogelijk harmonie te creëren in de woning door het gebruik van de JUISTE kleuren en accessoires. Laat bepaalde kleuren terugkomen in verschillende vertrekken.

 9. Een badkamer moet een hoteluitstraling hebben! Dat bereikt u ook in een eenvoudige badkamer door het verwijderen van persoonlijke spullen, smaakvol kleurgebruik en gebruik van enkele mooie accessoires.

 10. Het hele gezin moet betrokken worden bij het verkoopklaar maken van de woning, ook uw kleine kinderen en uw slordige pubers. Door een snelle verkoop van de woning kunt u VERDER met uw leven!

   Nederland

   Nederland

Bent u zelf niet zo creatief, of weet u niet hoe of waar te beginnen, dan kunt u een professionele en gecertificeerde LNV Verkoopstylist inschakelen. Zij hebben een gerichte opleiding gevolgd en kunnen u helpen bij het verkoopklaar maken van uw woning. Verkopers van woningen én hun makelaars kunnen direct contact opnemen met een gecertificeerde LNV Verkoopstylist.

 

 

Klik hier voor ons woningaanbod
van 166 huizen en appartementen
te koop in NederlandBovenstaande woningen is slechts een klein deel van ons aanbod. Wilt u uitgebreid kunnen zoeken klik dan op onderstaande link:

166 huizen te koop in Nederland